Behandelstoel schoonheidssalon

<strong>Behandelstoel schoonheidssalon </strong>

Behandelstoelen
Schoonheidssalon

Silk Evo S4
Figo S4
Behandelstoelen<br />
<strong>Schoonheidssalon </strong>

Kies een elektrische behandelstoel schoonheidsspecialiste met optimaal comfort

Denkt u eraan om een behandelstoel voor een schoonheidssalon te kopen? Kies dan voor een behandelstoel voor schoonheidsspecialisten met elektrische bediening. Ook een behandelstoel voor schoonheidsspecialistes met verwarming is een mogelijkheid. Andere mogelijkheden voor meer comfort en een moderne uitstraling zijn bijvoorbeeld:

 • Behandelstoelen (elektrisch) voor de schoonheidssalon die in verschillende standen geplaatst kunnen worden. Dit is mogelijk door de elektrische bediening voor het rug- en beengedeelte, voor de hoogte en er is een kantelfunctie.
 • Elektrische behandelstoelen voor schoonheidsspecialistes waarbij de hoofdsteun uitgeschoven kan worden.
 • U kunt een behandelstoel voor een schoonheidssalon kopen met afneembare voetdelen.
 • Wij bieden behandelstoelen elektrisch voor schoonheidsspecialistes aan, welke is voorzien van een uitsparing voor het gezicht.

Een behandelstoel voor een schoonheidssalon kopen? Ga voor kwaliteit en design!

Of u nu een behandelstoel voor schoonheidsspecialiste met verwarming of een behandelstoel elektrisch voor een schoonheidssalon koopt, bij Bellezi gaan wij voor klasse en uitstraling. Voor het design werken wij samen met topontwerpers. Zo bieden wij u de kans een behandelstoel voor een schoonheidssalon te kopen en tegelijkertijd uw behandelkamer perfect te stijlen.

Al onze behandelstoelen hebben een minimalistische uitstraling. Naast de standaardkleuren van Silverguard op onze elektrische behandelstoelen voor schoonheidsspecialistes, bieden wij ook andere kleuren. Of wilt u voor uw behandelstoel bijvoorbeeld een gestikt logo of een extra kussen met logo?

Uw behandelstoel voor een schoonheidssalon wordt maximaal getest

Elke behandelstoel elektrisch voor schoonheidssalons is op 8 punten gekeurd:

 1. Een behandelstoel voor schoonheidsspecialistes wordt elektrisch getest, alle elektra voldoen aan strenge normen;
 2. Het frame van elke behandelstoel voor schoonheidsspecialistes is door en door getest;
 3. De vulling met tempur en NASA-memory foam van elke behandelstoel elektrisch voor schoonheidssalons wordt getest. Comfort bij het liggen op de behandelstoel van de schoonheidsspecialiste met elektrische bediening is een must;
 4. De bekleding van elke behandelstoel elektrisch voor schoonheidssalons is duurzaam, hygiënisch en hedendaags. Ook onze behandelstoelen voor schoonheidsspecialistes met verwarming zijn bijna allemaal voorzien van SilverGuard kunstleder.
 5. Bij onze behandelstoelen elektrisch voor schoonheidsspecialistes hebben wij oog voor de stiksels, het logo en de aangebrachte labels. Ook dat maakt deel uit van de kwaliteit en de look van uw elektrische behandelstoel.
 6. De functionaliteit van elke behandelstoel elektrisch voor schoonheidsspecialistes wordt keer op keer opnieuw geoptimaliseerd.
 7. Alle onderdelen van de elektrische behandelstoel voor schoonheidsspecialistes worden grondig getest.
 8. Tenslotte wordt ook de verpakking van elke elektrische behandelstoel getest.

Uw behandelstoel als onderdeel van uw inrichting

Uw behandelstoel voor schoonheidsspecialiste met elektrische bediening is een onderdeel van het totaalplaatje. Misschien zoekt u ook nog een massage- en wellnessbank. Deze hebben wij ook in ons aanbod!

Bekijk ook onze accessoires die helemaal bij uw behandelstoel elektrisch voor een schoonheidssalon passen.

Een behandelstoel schoonheidssalon kopen? Een demo helpt u hierbij!

Heeft u nog vragen over een specifieke behandelstoel voor schoonheidsspecialiste met verwarming of zoekt u een behandelstoel elektrisch voor schoonheidsspecialistes? Neem contact met ons op of boek online een demo in onze showroom. Samen met u richten wij uw behandelruimte hedendaags en comfortabel in.