Chique behandelstoel voor Tatoeages op maat?

Kies voor het comfort van Bellezi! Als u op zoek bent naar een tattoo stoel, dan wilt u ook het beste van het beste. U wilt dat uw tattoo behandelstoel ergonomisch ontworpen is en uiterst comfortabel is voor uw klanten. Maar u wilt ook dat uw tattoo stoel zodanig verstelbaar is dat u er goed kunt mee werken. Anderzijds wilt u ook dat uw behandelstoel tattoo volledig past bij uw interieur. Styling, comfort en uitstekende kwaliteit gaan bij Bellezi hand in hand.

Robin Carels ging u voor

Wij maken uw tattoo behandelstoel

voor 100% naar uw wensen

Onze behandelstoelen voor tattoo zijn voorzien van een heel aantal functionaliteiten en stijlvolle elementen. De matras heeft een vulling van Nasa Memory Foam, gecombineerd met tempur. Daardoor ligt de klant tijdens de tattoo-behandeling zeer comfortabel. De prachtige bekleding van onze tattoo behandelstoelen is SilverGuard.

Dit is zeer hoogwaardig kunstleer dat in talloze kleuren te verkrijgen is. Het voelt zeer aangenaam aan. Voor het onderstel kiest u standaard wit of zwart. Of u kiest op aanvraag uit de talloze RAL-kleuren. Om uw stoel nog chiquer te maken, kunnen wij het logo borduren in het nekkussen van de tattoo behandelstoel. Op die manier kunt u uw tattoo stoel volledig afstemmen op de kleuren en de uitstraling van uw interieur.

<strong>Wij maken uw tattoo behandelstoel</strong>

Impressie van onze behandelstoelen voor tatoeages

Bij uw bezoek aan onze showroom bespreken wij graag met u welke behandelstoel voor tattoo wij voor u op maat kunnen maken. U krijgt van ons een uitgebreide offerte waarin u leest hoe uw behandelstoel voor tattoo aan uw eisen voldoet. Laat ons uw wensen weten en contacteer ons. Wij denken graag met u mee! Dit hebben wij ook gedaan voor de stoel van tattoo artist Robin Carels.

Impressie van onze behandelstoelen voor tatoeages

Kies voor het comfort van Bellezi

Onze behandelstoelen voor tattoo zijn gericht op optimaal. Denk bijvoorbeeld aan ons moderne Intelligent heating. De klant ervaart een aangename warmte die zeer ontspannend werkt. Wij zijn zeer vooruitstrevend wat betreft de matrassen. Wij kunnen ze in verschillende types leveren. U kunt ook kiezen voor een extra zachte matras met een vulling van traagschuim.

Wat de functionaliteit van de stoel betreft, deze staat volledig in het teken van comfort voor uw klant. U kunt bijvoorbeeld een stoel kiezen met kantelfunctie. Met deze functie plaatst u de klant in de juiste positie en uzelf werkt makkelijker. Hoofd-, rug- en beengedeelte van de behandelstoel kan ingesteld worden. Daarnaast kunt u kiezen voor een hoofdgedeelte dat uitschuifbaar is en voor een hoofdsteun die breder is dan de standaard hoofdsteun. Denk bijvoorbeeld aan een uitsparing in het hoofdgedeelte voor het gelaat. Het zijn allemaal elementen die bijdragen tot een comfortabel gevoel bij uw klant.

Ook voor uzelf kiest u de beste behandelstoel uit. Hoe efficiënter en makkelijker u kunt werken, hoe beter. Onze behandelstoelen zijn uitgerust met handmatige bediening met memorystanden of volledig elektrische bediening. U kunt kiezen voor voetbediening en instelbare hoogte van de tattoo stoel. Daarnaast bieden bij een elektrisch wielsysteem. Hiermee plaatst u de tattoo stoel precies waar u wilt.

Denk daarbij nog aan de mogelijkheden zoals een extra knierol of extra hoofdkussens voor nog meer comfort. Badstof hoezen zorgen voor extra hygiëne. U merkt het, u kunt uw behandelstoel voor tattoo volledig aanpassen naar eigen normen van comfort. Omdat in uw tattooshop comfort en hygiëne zeer belangrijk zijn, besteden wij er bij Bellezi ook veel aandacht aan.

<strong>Kies voor het comfort van Bellezi</strong>

Kwaliteit is cruciaal voor tattoo behandelingen

Bellezi behandelstoelen voor tattoo worden tot het uiterste getest. Uiteraard voldoen ze aan alle Europese regelgevingen voor veiligheid en kwaliteit. Maar wij testen ze zelf ook nog op 8 punten:

  • Alle elektrische functies worden door en door getest.
  • Het frame van de tattoo stoel wordt grondig getest.
  • De foam vulling voldoet aan hoge eisen.
  • De bekleding van de stoel wordt getest op sterkte en duurzaamheid.
  • De stiksels, het label en het logo worden ook aan testen onderworpen.
  • De functionaliteit van de tattoo stoel wordt doorgedreven getest.
  • Alle onderdelen ondergaan zware tests.
  • De verpakking van de tattoo behandelstoel voldoet aan strenge eisen.
<strong>Kwaliteit is cruciaal voor tattoo behandelingen</strong>

Kom langs en ontdek al onze mogelijkheden

Als u al een idee wilt hebben welke behandelstoelen voor tattoo wij u kunnen aanbieden, dan kunt u onze brochure downloaden. U leest er al heel wat informatie over onze behandelstoelen voor tattoo.

Wilt u zelf ondervinden welk comfort onze tattoo behandelstoelen bieden? Maak een showroom afspraak. U kiest zelf een dag en een uur uit welke het beste in uw agenda past. U komt langs en onze experts staan voor u klaar. U krijgt antwoorden op al uw vragen rond onze tattoo behandelstoelen en u kunt zelf onze tattoo stoelen uitproberen.