Partnerdeal
Cosinta

  • Vraag een offerte aan en ontvang bij de aankoop van een behandelstoel of wellnessbank een Bellezi Moonlight Lamp t.w.v. 345,- euro.
Partnerdeal<br />
<strong>Cosinta</strong>

Uw voordeel

Als klant van Cosinta

Ter ere van het 60 jarig bestaan van Cosinta biedt Bellezi een speciale deal voor jou als Cosinta partner! Bij de aankoop van een elektrisch verstelbare én verwarmde behandelstoel of wellnessbank naar keuze ontvang je een Bellezi Moonlight Lamp cadeau!

<strong>Uw voordeel</strong>

De favorieten van
Cosinta

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

De Velvet EVO W4 Pro Podo Edition is een multifunctionele wellnessbank, die naast behandelingen van gezicht & lichaam, ook geschikt is voor pedicurebehandelingen door het verstel- en afneembare voeteneinde. (Vanuit voorraad leverbaar in vier kleurcombinaties.) Ook mogelijk zonder afneembaar voetdeel.

Moonlight Lamp

Nieuw! Ontdek de Bellezi Moonlight Lamp, een stijlvol vormgegeven lamp met een matte zwarte poedercoating die perfect aansluit bij de minimalistische en moderne trends die de afgelopen jaren een grote rol zijn gaan spelen in de interieurwereld.

Sympatico Comfort

De Sympatico Comfort is voorzien van een comfortabele zadel zitting en rugleuning. Zowel de hoogte als de rugleuning is verstelbaar. Hierdoor en door de kiepfunctie kan de tabouret in iedere gewenst positie worden gezet.

Soft wielen Tabourets

Al onze tabourets kunnen voorzien worden van uiterst comfortabele en stille soft wielen. Deze zijn perfect voor harde vloeren.

Cargo Grande

De trolley Fero L2 is standaard verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Daarnaast is deze verplaatsbare werktafel voorzien van gedempte zwenkwielen.

Silk Evo S4 Incl. verwarming

De Silk Evo S4 straalt niet alleen klasse uit. De stoel heeft ook een compact design waardoor het uitermate geschikt is voor kleinere ruimtes.

De favorieten van<br />
<strong>Cosinta</strong>

Bellezi

Premium Wellness Equipment

Bellezi is de laatste jaren enorm gegroeid. Van Nederlands familiebedrijf tot een wereldwijd gerenommeerd merk voor high-end Beauty, Spa en Wellness equipment. Van behandelstoelen tot totaalconcepten voor gerenommeerde Spa- en Hotelketens en Cosmeticamerken. Van in-house productontwikkeling tot samenwerkingen met de beste designers, dat alles om samen tot een optimaal eindproduct te komen. Tijdloze kwaliteit en Design staan hierbij hoog in het vaandel.

<strong>Bellezi</strong>