Groothandel behandelstoelen

Heeft u een schoonheidsinstituut, een massagesalon of een wellnesscentrum en zoekt u massagebanken of behandelstoelen? Bij Bellezi hebben wij al jarenlang ervaring in de inrichting voor schoonheidssalons, massagesalons en wellness.

Als groothandel van massagebanken en behandelstoelen bieden wij modellen aan, speciaal ontworpen op basis van de vraag van de klant. Zo kunt u in onze groothandel massagebanken en behandelstoelen in standaarduitvoering vinden. Maar wij geven u ook de mogelijkheid om uw massagebank of behandelstoel volledig te personaliseren. Hierbij gaan wij altijd uit van kwaliteit, luxe uitstraling, functionaliteit en uitstekende service.

Bekijk hier onze

Kies voor de luxe uitstraling van Bellezi

Als groothandel in behandelstoelen en massagestoelen komen wij in veel verschillende zaken. Elk schoonheidsinstituut en wellnesscentrum heeft een eigen karakter en imago. Daarom werken wij nauw samen met onze designers om de kwaliteit en uitstraling van onze producten keer op keer te verbeteren.

Wij hebben standaard een aantal functionaliteiten in onze stoelen en banken verwerkt. Denk aan een verstelbare armleuningen, een afneembaar voetdeel, uitschuifbaar hoofdsteun en een gezichtsuitsparing die meer comfort biedt bij massages. Bekijk ook de verschillende standen die u kunt instellen voor de hoogte, en het hoofd-, rug en beengedeelte. In onze brochure leest u hier meer over.

Kies voor de luxe uitstraling van Bellezi

Kies voor de kwaliteit van Bellezi

Dankzij onze jarenlange ervaring als groothandel in behandelstoelen en massagebanken weten wij als geen ander wat uw klanten verwachten van de stoel of bank. Wij staan in nauw contact met onze producenten en zien erop toe dat onze producten op 8 punten gekeurd worden. Dit wordt gedaan op de elektra, het frame, de vulling van de kussens met schuim, de bekleding, de afwerking (logo's, label en stiksels), de functionaliteit, de onderdelen en tenslotte het verpakkingsmateriaal.

Kies voor de kwaliteit van Bellezi

Gepersonaliseerde behandelstoelen? Het kan!

We willen dan ook dat u de inrichting van uw zaak volledig in de gewenste stijl kunt doorvoeren. Daarvoor bieden wij als groothandel van massagebanken en behandelstoelen een heel aantal extra's aan.
U kiest een of meerdere van deze opties:

 • Intelligent Heating System. Uw klant geniet van een verwarmde stoel, door de ingebouwde verwarming.
 • De bekleding: Sinds 2021 zijn wij overgestapt naar het standaard bekleden van de behandelstoelen met het kunstleder SilverGuard. De metallic afwerking geeft een luxe look aan uw behandelstoel. Standaard leverbaar in zwart, wit, taupe en lichtgrijs (carbon). Bij de personalisatie kunt u voor meer dan 60 andere kleuren kiezen.
 • Stoelhoezen. U kunt stoelhoezen in badstof bij uw behandelstoel kiezen.
 • Extra hoofdkussens en knierollen (rond of halfrond) zijn verkrijgbaar
Gepersonaliseerde behandelstoelen? Het kan!

Wij gaan voor de totaalinrichting

Naast groothandel in behandelstoelen en massagebanken denken wij ook aan de totale inrichting van uw onderneming. Extra accessoires die u bij ons kunt verkrijgen, zijn bijvoorbeeld:

 • Desinfectie units
 • Tabourets
 • Trolleys
 • Premium apparatuur: waaronder loupelampen, kompresverwarmers, borstelapparaten en vapozones
 • Gelkussens
 • Bellezi cleaning foam
 • Medical wheels

Wellicht heeft u nog andere ideeën of zoekt u nog andere producten? Laat het ons weten, wij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing.

Samen zorgen wij voor de inrichting van uw onderneming

Als groothandel in massagebanken en behandelstoelen begeleiden wij u graag in uw zoektocht. Contacteer ons en maak een afspraak voor een in onze showroom. Tijdens dit gesprek krijgt u alle mogelijkheden te zien. Wij geven u advies over mogelijkheden, kwaliteit en functionaliteit. Bent u bekend met de mogelijkheid om massagebanken en behandelstoelen te leasen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wij gaan voor de totaalinrichting