BELLEZI IN UW INBOX

Krijg een maandelijkse update over Bellezi. Laat u inspireren door trends, acties en sfeerbeelden. Kom ook all ins- en outs te weten over ons productassortiment.

Vacature
frontoffice medewerker

  • De groei van de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat we vanaf mei 2023 op onze nieuwe locatie in Borne zullen werken. Op korte termijn zijn wij daarom op zoek naar een front officemedewerker voor 24 - 40 uur per week.
<strong>Vacature </strong><br />
<strong>frontoffice medewerker</strong>

Hoe ziet de functie eruit?

Je zult vooral de afdeling verkoop ondersteunen bij het beantwoorden van de telefoon, het in ontvangst nemen van klanten, het indelen van de planning, de eventuele aftersales en het uitvoeren van overige administratieve taken.

Mocht je, naast je huidige werkzaamheden, nieuwe kansen zien dan gaan we hier graag over in gesprek.

<b>Hoe ziet de functie eruit?</b>

Bij Bellezi bieden we jou:

  • Een contract van minimaal 24 tot 40 uur;
  • Een marktconform salaris;
  • Een afwisselende baan met verschillende klanten;
  • Begeleiding vanuit een ervaren sales team;
  • Een gezamenlijke lunch op de werkdagen;
  • Het werken in een gemotiveerd en jong team (mét vrijdagmiddag borrel).

We werken als een team en weten dat iedereen anders is. Daarom gaan we het liefst over de secundaire arbeidsvoorwaarden met jou om de tafel. Tijdens een gesprek op ons hoofdkantoor in Borne leren we je graag persoonlijk beter kennen.

<strong>Bij Bellezi bieden we jou:</strong>

Wat vragen we van jou?

Voor de bovenstaande werkzaamheden is het belangrijk dat je de Nederlandse en Duitse taal, in spraak, goed beheerst. Omdat we ons richten op de internationale markt is het een pré als je ook een goede basis hebt in de Engelse taal.

Daarnaast ben je klantgericht, kun je goed zelfstandig te werk gaan en breng je positieve energie met je mee. Je hebt een opleiding afgerond op minimaal MBO 3 niveau, bij voorkeur in administratieve en/of commerciële richting, of je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op een soortgelijke positie.

Denk je dat hier een match is, dan ontvangen we graag je CV met een korte motivatie. Tijdens een gesprek op ons hoofdkantoor in Borne leren we je graag persoonlijk beter kennen.

<strong>Wat vragen we van jou?</strong>