Velvet Evo Gravidanza

Voor 3745,-

 • Powered by LINAK®
 • Silverguard Vinyl
 • Cloud 9 Super Soft Mattress™
<strong>Velvet Evo </strong><strong>Gravidanza</strong>

Deze zwangerschaps massagetafel / wellnessbank is speciaal ontworpen met het oog op de aanstaande moeder. Het uitneembare kussen van het buik- en borstdeel maakt het mogelijk om tot ver in de zwangerschap behandelingen uit te voeren in buikligging. De bank heeft 2 motoren, wat betekent dat de Gravidanza in hoogte versteld kan worden en een kantelfunctie heeft.

✓ 5 jaar garantie
✓ 24-uursservice
✓ Uit voorraad leverbaar in 4 kleuren

Mogelijk om de kleur van het leer, stiksel en borduring aan te passen.

Kleuren

Waarom
Velvet Evo Gravidanza

Uniek in de markt door de stabiele hoog-laag motoren in combinatie met het ultieme comfort wat de Velvet Evo serie met zich meedraagt.

POWERED BY LINAK®

Alle Bellezi stoelen en banken worden tot het uiterste ontwikkeld en getest in samenwerking met LINAK® actuator technology om zekerheid te kunnen bieden voor u en uw klanten. Het gebruik van actuator oplossingen van LINAK® voor de Bellezi bedden zorgt voor meer comfort, verbetert de ergonomie voor diegene die er mee moeten werken.

SILVERGUARD VINYL

Het volledige Bellezi assortiment is sinds 2021 standaard voorzien van Antibacteriële SilverGuard bekleding. Met Silverguard bent u verzekerd van een hoogwaardig bekleding stof voor een optimaal en duurzaam comfort. Het voldoet aan de strengste internationale brandveiligheidsnormen en is geschikt voor ruimten waar een optimale hygiëne in acht genomen moet worden.

CLOUD 9 SUPER SOFT MATTRESS™

Alle Bellezi behandelstoelen en wellnessbanken zijn standaard voorzien, van de Cloud 9 Super Soft Mattress™. Bij de ontwikkeling van onze eigen ontwikkelde matrassen, heeft Bellezi vooral gekeken bij marktleiders op het gebied van slapen. Waarbij het belangrijk werd om een matras samenstelling te ontwikkelen, die geschikt is voor iedereen en dus geen onderscheid maakt in comfort op basis van postuur of lichaamsgewicht.

Voordelen
Velvet Evo Gravidanza

<strong>Voordelen</strong><br />
Velvet Evo Gravidanza

Technische
Specificaties

 • Lengte 195 - 210 cm
 • Breedte liggedeelte 77 cm
 • Hoogte 64 - 105 cm
 • Gewicht 138 kg
 • Max. belasting 300 kg

Meer weten?

 • Uitschuifbare hoofdsteun
 • Gezichtsuitsparing voor massages
 • Linak Memory functie (3)
 • Wegklapbare armleuningen
 • Elektrisch verstelbaar in hoogte
 • Standby 50/60Hz frequency
 • Max. 90 Watt

Waarschijnlijk is het al meermaals voorgekomen dat u aanvragen krijgt voor zwangerschapsmassages. Want vooral tijdens de zwangerschap is het belangrijk om geen spanning en stress te hebben. Met een massage kunt u beide bereiken. Om de massage ook echt comfortabel te laten zijn, heeft u een massagetafel voor zwangere vrouwen nodig. Dit is een tafel met een uitsparing voor de buik, zodat de buik en de borst geen oncomfortabele druk ondervinden, wanneer de rug of de nek worden gemasseerd. Speciaal met het zicht op de zwangere vrouw in de buikligging hebben wij de Gravidanza ontwikkeld. Lees hier meer over de massagetafel voor zwangere vrouwen.

Mogelijkheden & kwaliteit zwangerschapsmassagetafel

Onze massagetafel voor zwangere vrouwen kan worden aangepast aan de verschillende stadia van de zwangerschap. Afhankelijk van de mate waarin de buik al gegroeid is, kan het gat in deze tafel groter of kleiner worden gemaakt. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat vrouwen in zowel het eerste als het tweede en derde trimester comfortabel kunnen liggen en zich goed kunnen ontspannen. De massagetafel voor zwangere vrouwen is zorgvuldig getest, zodat u er zeker van kunt zijn dat aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen is voldaan.

Voordelen van de zwangerschapsmassagetafel

Bovendien is de massagetafel voor zwangere vrouwen standaard uitgerust met een uitsparing voor het gezicht en kunnen de armleuningen naar beneden en de zijkant worden versteld. Wat maakt dat u eenvoudig dicht bij de nekspieren kunt komen. Hierdoor heeft de Velvet Evo Gravidanza vergelijkbare voordelen als de andere modellen uit de Velvet Evo lijn. Daarnaast is de zwangerschap massagetafel voorzien van hoog-laag motoren van het merk LINAK®. Deze Scandinavische motoren leverancier staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze motoren maken het eenvoudig om de zwangerschaps massagetafel tot wel 105 centimeter hoog te zetten; waardoor u ook staand de massage uit kunt voeren.

Stabiele massagetafel voor zwangere vrouwen

U wilt alle klanten de best mogelijke ervaring bieden. Daarom moet u zich bij de aanschaf van een massagetafel voor zwangere vrouwen concentreren op kwaliteit. Een belangrijke eis is bijvoorbeeld dat de tafel uiterst stabiel is tijdens de massage behandelingen. U moet er ook voor zorgen dat de tafel voldoende gewicht kan dragen en een zachte vulling heeft, zodat u uw massagebehandeling nog steeds goed kunt uitvoeren. Want als de vulling te zacht is, zult u uw behandeling waarschijnlijk minder goed kunnen uitvoeren. Dit zal de kwaliteit van uw massage beïnvloeden. Terwijl een te harde vulling voor de zwangere vrouwen oncomfortabel zal zijn. Onze zwangerschapsmassagetafels zijn daarom perfect uitgerust voor uw werk, maar zijn ook zeer comfortabel voor uw cliënten. Bekijk hier alles over het Cloud 9 Super Soft Mattress.

Ten slotte kunt u de massagetafel in de door u gewenste kleur laten maken, zodat hij perfect bij uw massage praktijk past. U kunt zowel de kleur van de bekleding als de kleur van het onderstel kiezen. Veel voorkomende kleurencombinaties zijn bijvoorbeeld een witte basis met Witte of Plata (lichtgrijze) bekleding of een zwarte basis met Taupe of Carbon bekleding.

Een massagetafel voor zwangere vrouwen kopen?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een zwangerschaps massagetafel? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. U kunt ons ook bezoeken in onze showroom in Nederland of langskomen op een handelsbeurs waaraan wij deelnemen. Zo kunt u de zwangerschaps massagetafels eerst zien, zodat u zich persoonlijk kunt overtuigen van de kwaliteit voordat u tot aankoop overgaat.

Alle wellnessbanken