Onze
Showroom

  • Rientjesoven 14
  • 7621 HG Borne
  • Nederland
Onze <br />
<strong>Showroom</strong>

Onze
Showroom

Naast de vele beurzen waar we het gehele jaar door staan, kan er ook een bezoek worden gebracht aan de Bellezi showroom. Zodra je binnenstapt, komt je terecht in het Experience Center: een sfeervolle showroom waar alle behandelstoelen, wellnessbanken en accessoires uitgestald staan. Passie voor hoogstaande en kwalitatieve producten en betrokkenheid bij onze klanten zorgen voor een extra dimensie. Samen zullen we op zoek gaan naar het product dat het beste bij jou als professional past.

Heb je advies nodig of wilt je liever een persoonlijke afspraak inplannen? Onze deskundige medewerkers staan graag terzijde met kennis en expertise.

Onze <br />
<strong>Showroom</strong>

Impressie
Experience Center

Impressie<br />
<strong>Experience Center</strong>

Bekijk hier
Het bouw proces

Showroom

MEI 2023
Van harte welkom

Vanaf mei 2023 zijn klanten, partners en distributeurs welkom in de nieuwe Bellezi showroom. Dit kan zeven dagen per week, dus ook in het weekend en in de avond. Maak wel even een afspraak. Op deze manier kan het team je zo goed mogelijk assisteren bij de keuze.

Showroom

MEI 2023
Bestickering

Ook vanaf de snelweg is nu te zien dat ons nieuwe pand aan de rientjesoven gevestigd is.

Showroom

APRIL 2023
Afwerking

Het inmiddels eind april en over een week zullen we verhuizen naar de nieuwe locatie. Achter de schermen wordt het installatiewerk verricht en worden de puntjes op de i gezet.

Showroom

APRIL 2023
Vloeren

In het pand is gekozen voor een gietvloer; deze is afgewerkt met speciale verf. Bij de vloer in de kantoorruimte is gekozen voor vloerbedekking met een patroon van licht- en donker grijsbeige tinten.

Bij zowel de kasten aan de wand, het blad op de bar en de afwerking van de lift is gekozen voor notenhout met een matte afwerking.

Showroom

APRIL 2023
Licht in de duisternis

Het lichtplan is gebaseerd op sfeer en beleving. Doormiddel van zowel spots als wolkvormige plafondlampen wordt de showroom verschillende manieren verlicht. Ook is het houtwerk aan de voorgevel geplaatst.

Showroom

MAART 2023
Laden en lossen

Ook voor het laden en lossen is er een speciaal laaddock. Deze is inmiddels klaar voor gebruik.

Showroom

MAART 2023
Het centrale punt

De bar! Bij het interieur van de showroom is gekozen voor maatwerk. Het volledige binnenwerk van de bar staat en volgende week zal er een start worden gemaakt aan de afwerking.

Showroom

MAART 2023
Interieurbouw

De wanden zijn bekleed en de plinten geplaatst. Om de akoestiek van de open ruimte van de showroom te verbeteren, is er gekozen voor vloerkleed op het plafond.

De speciale vergaderruimtes krijgen steeds meer vorm, doordat de glazen wandplaten zijn gemonteerd.

Showroom

MAART 2023
Roest oranje lamellen

De lamellen zijn aan de voorkant van de ruiten geplaatst. Dit is schuin gemonteerd, zodat ze de zon vanuit zuidelijke richting tegenhouden.

Showroom

MAART 2023
De wanden

De wanden zijn gestuukt en er is een start gemaakt aan de afwerking van de muren. De afwisseling tussen horizontale en verticale plaatsing van deze platen zorgt voor een speels effect. Deze wanden komen zowel in de showroom als in de kantoorruimtes terug.

Showroom

FEBRUARI 2023
De afbouw is gestart

Het isolatiewerk is afgerond, ook is er een start gemaakt aan het afbouwen van de showroom en kantoorruimtes. Volgende week zullen de schilders beginnen.

Showroom

JANUARI 2022
Een kwestie van isolatie

De voorkant van het pand krijgt de 'lijst' om het glaswerk en er wordt een start gemaakt aan het isolatiewerk.

Showroom

DECEMBER 2022
De voorraad is verplaatst

Op de foto is een deel van de voorraad te zien. Deze is in de kerstvakantie verhuisd naar de nieuwe locatie. In januari zal het logistieke team het vloerplan, met huidige en nieuwe stellingen, in de juiste banen leiden.

Showroom

DECEMBER 2022
Zo hard als.. beton

Het beton voor de vloeren is gestort en uitgehard. Ook zijn de stalen trappen en leuningen geïnstalleerd.

Showroom

DECEMBER 2022
Het glas is geplaatst

De glasplaten zijn aan de voorkant van het pand geplaatst en aankomende week zal de vloer gestort worden.

Showroom

NOVEMBER 2022
Warme wintermaanden

Door het hele pand is het fundament voor de vloerverwarming gelegd. Dit betekent dat het niet alleen in de showroom en kantoorruimtes warm zal zijn; ook de opslag zal in de winter een prettige plek zijn om in de werken.

Showroom

NOVEMBER 2022
Kom van dat dak af

Het dak en de platen langs de zijkant van het pand zijn geplaatst.

Showroom

NOVEMBER 2022
Te land, te trap en in de lift

Ook bestaat de constructie niet enkel en alleen meer uit staalwerk en verdiepingsvloeren. De tussenwand op de begane grond staat en de trap en lift schacht zijn geplaatst.

Showroom

OKTOBER 2022
Plaatsen verdiepingsvloeren

De verdiepingsvloeren zijn geplaatst. Aankomende week zal de trap geplaats worden binnen de staalconstructie.

Showroom

OKTOBER 2022
We gaan de lucht in

Na de bouwvak was het wachten op enkele bouwmaterialen. Deze week is het team van BWS bouw gestart met het plaatsen van zowel de staalconstructie als het staalkantoor van het nieuwe gebouw.

Ook zullen deze week de verdiepingsvloeren worden geplaatst voor de nieuwe showroom.

Showroom

JUNI 2022
Start van de bouw

Begin juni 2022 is een start gemaakt met het prepareren van de grond. Op 7 juni is de eerste paal van de 71 palen geplaatst.

Showroom

DECEMBER 2021
Nieuw bedrijfspand

Om de internationale groei verder uit te kunnen bouwen, is Bellezi van start gegaan met de ontwikkeling van het nieuwe bedrijfspand.

Het pand zal een ruimte van 1500 m2 krijgen voor productie en opslag, een splinternieuwe showroom van 500 m2 en daarboven 300 m2 aan kantoorruimtes.

Naar verwachting zullen wij eind 2022 kunnen ontvangen op onze nieuwe locatie in Borne.