BELLEZI IN UW INBOX

Krijg een maandelijkse update over Bellezi. Laat u inspireren door trends, acties en sfeerbeelden. Kom ook all ins- en outs te weten over ons productassortiment.

Onze
Showroom

  • Sluisstraat 3
  • 7491 GA Delden
  • Nederland
Onze<br />
<strong>Showroom</strong>

ONZE
SHOWROOM

Naast de vele beurzen waar we het gehele jaar door staan, kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom. Zodra u binnenstapt, komt u terecht in het Experience Center: een sfeervolle showroom waar alle behandelstoelen, wellnessbanken en accessoires uitgestald staan. Passie voor hoogstaande en kwalitatieve producten en betrokkenheid bij onze klanten zorgen voor een extra dimensie. Samen zullen we op zoek gaan naar het product dat het beste bij u past.

Heeft u advies nodig of wilt u een persoonlijke afspraak inplannen? Onze deskundige medewerkers staan u graag terzijde met kennis en expertise.

ONZE<br />
<strong>SHOWROOM</strong>

Volg
DE BOUW

Showroom

NOVEMBER 2022
Te land, te trap en in de lift

Ook bestaat de constructie niet enkel en alleen meer uit staalwerk en verdiepingsvloeren. De tussenwand op de begane grond staat en de trap en lift schacht zijn geplaatst.

Showroom

OKTOBER 2022
Plaatsen verdiepingsvloeren

De verdiepingsvloeren zijn geplaatst. Aankomende week zal de trap geplaats worden binnen de staalconstructie.

Showroom

OKTOBER 2022
We gaan de lucht in

Na de bouwvak was het wachten op enkele bouwmaterialen. Deze week is het team van BWS bouw gestart met het plaatsen van zowel de staalconstructie als het staalkantoor van het nieuwe gebouw.

Ook zullen deze week de verdiepingsvloeren worden geplaatst voor de nieuwe showroom.

Showroom

JUNI 2022
Start van de bouw

Begin juni 2022 is een start gemaakt met het prepareren van de grond. Op 7 juni is de eerste paal van de 71 palen geplaatst.

Showroom

DECEMBER 2021
Nieuw bedrijfspand

Om de internationale groei verder uit te kunnen bouwen, is Bellezi van start gegaan met de ontwikkeling van het nieuwe bedrijfspand.

Het pand zal een ruimte van 1500 m2 krijgen voor productie en opslag, een splinternieuwe showroom van 500 m2 en daarboven 300 m2 aan kantoorruimtes.

Naar verwachting zullen wij eind 2022 kunnen ontvangen op onze nieuwe locatie in Borne.