Cloud 9 Super Soft Mattress™

  • Al onze bedden en stoelen zijn standaard voorzien van en vanuit voorraad leverbaar met het speciale Cloud 9 matras.
<strong>Cloud 9 Super Soft Mattress™</strong>

Bij de ontwikkeling van onze eigen ontwikkelde matrassen, heeft Bellezi vooral gekeken bij marktleiders op het gebied van slapen. Waarbij het belangrijk werd om een matrassamenstelling te ontwikkelen, die geschikt is voor iedere cliënt en dus geen onderscheid maakt in comfort op basis van postuur of lichaamsgewicht. Hierdoor zijn wij tot een unieke samenstelling gekomen van HR koudschuim, Latex en Premium Memoryfoam.

HR koudschuim

De basis van Cloud 9 Super Soft Mattress™ bestaat uit HR koudschuim. Deze schuimsoort is opgebouwd middels een opengewerkte celstructuur, waardoor er lege of loze ruimte aanwezig is tussen de cellen. Je zou dit kunnen zien als een soort honingraat. Als koudschuim belast wordt, dan duwen de cellen niet óp elkaar, maar net langs elkaar heen. Hierdoor is het veerkrachtiger en gaat het vooral veel langer meegaat.

Latex

De tweede laag van de Cloud 9 Super Soft Mattress™ bestaat uit latex. Dit materiaal kan zich zeer goed aanpassen aan de vormen van jouw lichaam en heeft een druk verlagende werking. De natuurlijke curve van de ruggengraat wordt goed ondersteund. Wanneer de belasting zwaarder is, zal het matras tegendruk bieden en biedt dus goede steun en bij een lichte belasting veert het matras licht mee. Zo wordt ongeacht het gewicht of postuur, altijd de juiste ondersteuning geboden.

Premium Memory Foam

De toplaag van de Cloud 9 Super Soft Mattress™ bestaat uit Premium Memory Foam. Dit is een traagschuim dat reageert op lichaamswarmte en vormt zich als een passende mal om je lichaam die het lichaamsgewicht volledig verdeelt. Dat werkt in combinatie met latex druk verlagend, is uiterst comfortabel en voelt zacht aan. Het geeft een zwevend gevoel. Heel prettig bij lichamelijke klachten of ter voorkoming daarvan. Daarnaast blijven spieren soepel en draagt het bij aan de doorbloeding van de huid.

Een ander voordeel is de temperatuur onafhankelijke werking. Daardoor behoudt het de druk verlagende eigenschappen van traagschuim en voelt het matras altijd even soepel aan, ongeacht de kamertemperatuur.