Wellnessbanken

  • Uit voorraad binnen 2 weken leverbaar
  • 24-uursservice
  • 5 jaar garantie
<strong>Wellnessbanken</strong>

Bellezi wellnessbanken

De Bellezi wellnessbanken zijn uiterst stijlvol en multifunctioneel. De banken kunnen met recht wellnessbanken worden genoemd, mede dankzij het Cloud 9 Super Soft Matras. Duurzame materialen dragen bij aan een lange levensduur van al onze matrassen zonder enig verlies van comfort. Een matras is persoonlijk en kan voor elke behandeling anders zijn. Mede door het Premium Memory Foam kun je je cliënten ultiem comfort bieden. Bij Bellezi hebben we diverse wellnessbanken in ons assortiment, ieder met een eigen sterke eigenschap of eigenschappen. Verder handelen we onder de naam Custom Wish zodat elke wellnessbank volledig naar je smaak kan worden ontwikkeld. Benieuwd naar de mogelijkheden? We verwijzen je graag door naar onze Custom Wish pagina!

Wellnessbanken van Bellezi

De wellnessbanken van Bellezi zijn ontwikkeld met behulp van aanwijzingen van diverse ervaren wellness specialisten en zijn ontworpen door Nederlandse designers. Het design geeft de banken een ruimtelijke uitstraling waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor kleinere ruimtes. Een robuust frame geeft ultieme stevigheid zonder in te boeten op gebruiksgemak.

Door de ruimtelijk ontworpen onderstellen zijn de wellnessbanken uitermate geschikt voor zowel lichaamsbehandelingen. Op zoek naar een multifunctionele wellnessbank? Kijk dan eens naar een wellnessbank met uitklapbare armsteunen. De wellnessbanken van Bellezi kunnen worden belast tot een maximum van 250 kg en alle motoren tot minimaal 10.000 cycli. Hierdoor garanderen wij langdurige stabiliteit. Alle producten van Bellezi voldoen aan de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ook wordt er altijd een kwaliteitscontrole uitgevoerd op al onze producten. Zie de kwaliteitscontrolepagina om te zien waar die kwaliteitscontrole aan voldoet.

Elektrische wellnessbanken

De elektrische wellnessbanken zijn voorzien van kussenvulling van NASA Memory Foam in combinatie met latex. De samenwerking tussen deze materialen maakt dat het matras altijd de juiste comfortabele ondersteuning geeft. De elektrische wellnessbanken van Bellezi beschikken over memory functie, die tot drie standen kent, en zijn medisch gecertificeerd bekleed. Ook beschikken de Bellezi wellnessbanken over drie of vier motoren van het Deense topmerk Linak. Eén van de motoren is een hoog-laag motor, waardoor je de wellnessbank in kunt stellen op de meest optimale hoogte, dit verschilt uiteraard per persoon en per behandeling. Daarnaast zijn ook het been- en rugdeel verstelbaar waardoor er voor elke afzonderlijke behandeling de juiste positie kan worden ingesteld.

Verwarmde wellnessbanken

Er is een mogelijkheid voor een optie tot het inbouwen van een verwarmingssysteem wanneer je een wellnessbank bij ons aanschaft. Met het Bellezi Intelligent Heating System kunt je jouw klanten voorzien van een verwarmde elektrische wellnessbank. Hierbij zorg je ervoor dat de klant ultiem kan genieten en ontspannen tijdens een behandeling. De verwarmingselementen van het Intelligence Heating System is terug te vinden in de verschillende delen van het matras. De verwarmingselementen hebben verschillende standen waardoor je de intensiteit van de verwarming kan aanpassen. Door gebruik te maken van het Bellezi Intelligent Heating System zorg je ervoor dat de behandelingen nog een diepere dimensie krijgen.

Bellezi Wellnessbank kopen?

De Bellezi wellnessbanken zijn standaard voorzien van vijf jaar volledige garantie inclusief 24 uursservice. Dat wil zeggen dat onze medewerkers van het serviceteam zeven dagen per week voor jou klaar staan! Omdat jouw onderneming afhankelijk is van een goedwerkende Bellezi wellnessbank, garanderen wij dat ieder kritisch defect binnen 24 uur geheel kosteloos is opgelost. Zo ben je altijd voorzien van een goedwerkende wellnessbank en komt het werk niet stil te liggen. De Bellezi wellnessbanken worden, net als de andere producten, standaard ingepakt en bij jou tot aan de voordeur geleverd. Ook kunnen de producten worden uitgepakt en geplaatst in de daarvoor bestemde ruimte. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten verwijzen wij je graag naar ‘levering & installatie’.

Veelgestelde vragen

Is de wellnessbank elektrisch verstelbaar?

Al onze wellnessbanken zijn elektrisch verstelbaar. Dat betekent dat ze verschillende motoren hebben waarmee de delen van de wellnessbank los van elkaar kunnen bewegen. Ze hebben drie of vier motoren van het Deense topmerk LINAK®. Iedere bank kan dus in hoogte worden versteld en heeft een beweegbaar been- en rug gedeelte. De wellnessbanken met vier motoren hebben ook nog een kantelfunctie. Bij de Velvet Evo lijn zorgt dit voor de zeer befaamde Zero-Gravity positie.

Wat is de mogelijkheid tot een wellness bank met verwarming?

In principe zijn bijna al onze wellnessbanken standaard voorzien van een verwarming. Bij Bellezi weten we als geen ander dat het bieden van ultiem comfort centraal staat voor de meest optimale behandeling. Daarom hebben we gekozen voor het Intelligent Heating System. De wellnessbanken met verwarming kunnen tot wel vijf verschillende intensiteiten verwarmd worden.

Hoe kan ik het best een wellnessbank kopen?

Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Wil je een wellnessbank kopen, maar gaat jouw voorkeur ernaar uit om deze eerst uit te testen? Dan nodigen we je van harte uit om onze showroom in Borne te bezoeken. Hier zal een van de leden uit ons team je van alle gemakken proberen te voorzien. Uitgebreide informatie en testmogelijkheden zijn uiteraard geen probleem. Daarnaast is het mogelijk om ons te bezoeken op een van de nationale en internationale beurzen, waar wij aan deelnemen. Ook hier kun je onze verschillende wellnessbanken kopen én uittesten. Ben je er al uit? Neem dan telefonisch contact met ons op en wij zorgen dat de wellnessbank zo snel mogelijk in je zaak staat.

Wat is de garantie van een wellnessbank?

Bij Bellezi staan we ook na de aankoop van je Bellezi wellnessbank klaar. We garanderen kwaliteit met een termijn van vijf jaar fabrieksgarantie. Daarnaast zorgen wij binnen de Benelux voor een standaard 24-uur service. We beseffen goed dat de werking van jouw stoel of bank van groot belang is tijdens de behandeling. Daarom zijn wij van 08.00 tot 22.00 zeven dagen per week bereikbaar.