Velvet Evo Gravidanza

Voor 3745,-

 • Powered by LINAK®
 • Silverguard Vinyl
 • Cloud 9 Super Soft Mattress™
<strong>Velvet Evo </strong><strong>Gravidanza</strong>

Deze zwangerschaps massagetafel / wellnessbank is speciaal ontworpen met het oog op de aanstaande moeder. Het uitneembare kussen van het buik- en borstdeel maakt het mogelijk om tot ver in de zwangerschap behandelingen uit te voeren in buikligging. De bank heeft 2 motoren, wat betekent dat de Gravidanza in hoogte versteld kan worden en een kantelfunctie heeft.

✓ 5 jaar garantie
✓ 24-uursservice
✓ Uit voorraad leverbaar in 4 kleuren

Mogelijk om de kleur van het leer, stiksel en borduring aan te passen.

Kleuren

Waarom
Velvet Evo Gravidanza

Uniek in de markt door de stabiele hoog-laag motoren in combinatie met het ultieme comfort wat de Velvet Evo serie met zich meedraagt.

POWERED BY LINAK®

Alle Bellezi stoelen en banken worden tot het uiterste ontwikkeld en getest in samenwerking met LINAK® actuator technology om zekerheid te kunnen bieden voor jou en de klanten. Het gebruik van actuator oplossingen van LINAK® voor de Bellezi bedden zorgt voor meer comfort, verbetert de ergonomie voor diegene die er mee moeten werken.

SILVERGUARD VINYL

Het volledige Bellezi assortiment is sinds 2021 standaard voorzien van Antibacteriële SilverGuard bekleding. Met Silverguard bent u verzekerd van een hoogwaardig bekleding stof voor een optimaal en duurzaam comfort. Het voldoet aan de strengste internationale brandveiligheidsnormen en is geschikt voor ruimten waar een optimale hygiëne in acht genomen moet worden.

CLOUD 9 SUPER SOFT MATTRESS™

Alle Bellezi behandelstoelen en wellnessbanken zijn standaard voorzien, van de Cloud 9 Super Soft Mattress™. Bij de ontwikkeling van onze eigen ontwikkelde matrassen, heeft Bellezi vooral gekeken bij marktleiders op het gebied van slapen. Waarbij het belangrijk werd om een matras samenstelling te ontwikkelen, die geschikt is voor iedereen en dus geen onderscheid maakt in comfort op basis van postuur of lichaamsgewicht.

Voordelen
Velvet Evo Gravidanza

<strong>Voordelen</strong><br />
Velvet Evo Gravidanza

Technische
Specificaties

 • Lengte 195 - 205 cm
 • Breedte liggedeelte 78 cm
 • Hoogte 65 - 105 cm
 • Gewicht 138 kg
 • Max. belasting 300 kg

Meer weten?

 • Uitschuifbare hoofdsteun
 • Gezichtsuitsparing voor massages
 • Linak Memory functie (3)
 • Wegklapbare armleuningen
 • Elektrisch verstelbaar in hoogte
 • Standby 50/60Hz frequency
 • Max. 90 Watt

Een traditionele massagetafel wordt door zwangere vrouwen vaak als erg oncomfortabel ervaren. Het op de buik liggen tijdens de massage is vaak niet eens mogelijk, waardoor behandelingen per definitie al niet uitgevoerd kunnen worden. Bij Bellezi hebben we de Evo Gravidanza massagetafel ontworpen; deze massagetafel is speciaal voor de zwangere vrouw. De massagetafel is voorzien van een uitsparing bij het buik- en borstgedeelte, zodat er geen oncomfortabele druk op deze plekken plaatsvindt. Dankzij de bijzondere vorm van deze massagetafel is het de ideale keuze voor het behandelen van zwangere vrouwen. Lees hier meer over de massagetafel zwangerschap.

Mogelijkheden & kwaliteit massagetafel zwangerschap

Onze massagetafel voor zwangere vrouwen kan worden aangepast aan de verschillende fases van de zwangerschap. Afhankelijk van de mate waarin de buik al gegroeid is, kan de buikuitsparing in deze tafel groter of kleiner worden gemaakt. De massagetafel is namelijk voorzien van verschillende kussens die in of uit het buikgedeelte gehaald kunnen worden, waardoor er ruimte ontstaat. Op deze manier kan ervoor gezorgd worden dat vrouwen in zowel het eerste, tweede als derde trimester comfortabel kunnen liggen en zich goed kunnen ontspannen. De massagetafel voor zwangere vrouwen is zorgvuldig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat de massagetafel aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet.

Voordelen van de zwangerschapsmassagetafel

De zwangerschapsmassagetafel is naast de borst- en buikuitsparing standaard uitgerust met een uitsparing voor het gezicht. De armleuningen kunnen naar beneden en de zijkant kan worden versteld, wat het eenvoudig maakt om dicht bij de nekspieren te masseren. Hierdoor heeft de Velvet Evo Gravidanza vergelijkbare voordelen als de andere modellen uit de Velvet Evo-lijn. Daarnaast is de massagetafel voor zwangerschap voorzien van hoog-laag motoren van het merk LINAK®. Deze Scandinavische motorenleverancier staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze motoren maken het eenvoudig om de zwangerschapsmassagetafel tot wel 105 centimeter hoog te zetten, waardoor de massage ook staand uitgevoerd kan worden.

Stabiele massagetafel voor zwangere vrouwen

Als behandelaar wil je iedereen de best mogelijke ervaring bieden. Deze ervaring begint bij het comfortabel kunnen liggen op een massagetafel als zwangere vrouw. Er is gedacht aan een comfortabel matras zodat je ontspannen kunt liggen en de massage goed uitgevoerd kan worden. Bellezi heeft hierbij gedacht aan kwaliteit en ergonomie zonder dat dit ten koste is gegaan van de esthetiek van de massagetafel. Onze zwangerschapsmassagetafels zijn daarom perfect uitgerust voor behandelingen. De massagetafel voor zwangerschap is voorzien van een Cloud 9 Super Soft Mattress™. Dit matras bevat Premium Memory Foam, dat reageert op lichaamswarmte en zich naar het lichaam vormt.

Bekleding massagetafel zwangerschap

De bekleding van de massagetafels van Bellezi is van het merk Silverguard. Dit merk straalt kwaliteit en duurzaamheid uit en gaat dan ook lange tijd mee door de hoge slijtweerstand. De Silverguard-bekleding voor jouw zwangerschapstafel is uit voorraad leverbaar in vier verschillende kleuren: zwart, wit, taupe en plata. Zo past er altijd een kleur perfect bij je massagepraktijk. De Silverguard-bekleding bevat zilverionen die als natuurlijke en milieuvriendelijke bacteriebestrijder zorgen voor de ultieme bescherming.

Een massagetafel voor zwangere vrouwen kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een zwangerschapsmassagetafel? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen informeren over de mogelijkheden. Je kunt ons ook bezoeken in onze showroom in Nederland, of langskomen op een van de beurzen waaraan wij deelnemen. Op deze manier kun je de zwangerschapsmassagetafels bekijken en testen.

Alle wellnessbanken