SILVERGUARD BEKLEDING

  • Al onze bedden en stoelen zijn sinds 2021 voorzien van Silverguard kunstleer. Vanuit voorraad in vier kleuren.
<strong>SILVERGUARD BEKLEDING</strong>

Silverguard

Tijdloze kwaliteit, betekent ook duurzaamheid. Op dit gebied leert Bellezi elke dag en investeren zij waar nodig, om zo de volledige collectie continu te optimaliseren. Het assortiment is daarom sinds 2021 standaard bekleed met Antibacteriële SilverGuard bekleding. Met Silverguard bent u verzekerd van een hoogwaardig bekleding voor optimaal en duurzaam comfort. Het voldoet aan de strengste internationale brandveiligheidsnormen en is geschikt voor ruimten waar een optimale hygiëne in acht genomen moet worden. Met meer dan 60 originele, hedendaagse of klassieke kleuren vormt Silverguard de ideale en veelzijdige stof voor uw meubilair voor intensief, gemeenschappelijk en professioneel gebruik. Met een hoge slijt-weerstand van 300 000 toeren Martindale blijft het ijzersterk. Betrouwbaar door de EPA-registratie en FDA-goedkeuring.

Het kunstleer bevat zilverionen dat als natuurlijke en milieuvriendelijke bacterie-bestrijder zorgt voor de ultieme antibacteriële bescherming. 100% Antibacterieel, Antischimmel, Antistatisch, Bloedbestendig, Bestand tegen lage temperaturen (-23 C), Oliebestendig, Sulfide bestendig, Urinebestendig, UV-bestendig, Vlekbestendig en Vlamvertragend.

Silverguard

Dagelijks reinigen

Cleaning Spray

Dagelijkse verzorging draagt bij aan de duurzaamheid van de bekleding, daarom adviseert Bellezi om aan het einde van uw werkdag de behandelstoel of wellnessbank te reinigen met Bellezi Cleaning Spray.

Dagelijks reinigen