Tijdloze kwaliteit

  • Wilt u meer weten of heeft u vragen?
<strong>Tijdloze kwaliteit</strong>

8­point
QC-systeem

Om 5 jaar garantie en de tijdloze kwaliteit te kunnen waarborgen maken we gebruik van ons 8­point QC-systeem. Dit houdt in dat alle behandels­toelen en wellnessbanken handmatig op acht cruciale punten worden gecontroleerd. Pas na deze strenge controle worden ze afgetekend en verzonden.

Ieder product krijgt het Bellezi QC label met een uniek serienummer, zodra de producten op de volgende 8 punten is gecheckt:

  1. Elektra
  2. Frame
  3. Matrassamenstelling
  4. Bekleding
  5. Stiksels, logo’s en label
  6. Functionaliteit
  7. Onderdelen (i.e. armsteunen, hoofdsteun, etc.)
  8. Verpakking van stoelen
8­point<br />
<strong>QC-systeem</strong>

Tijdloze
Keuzes

Moderne levensstijlen en designtrends concurreren voortdurend met functionaliteit, comfort en gebruiksgemak. Door creativiteit, innovatie en het toepassen van de modernste techniek weet Bellezi ergonomie te koppelen aan design.

Bij het ontwerpen van onze producten werken onze vaste Nederlandse designers altijd samen met ervaringsdeskundigen. Door eigen ontwikkeling en productie garanderen wij dat de wellnessbanken en behandelstoelen voldoen aan alle Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat iedere behandelstoel of bank voorzien is van de beste onderdelen.

Tijdloze<br />
<strong>Keuzes</strong>