Acqua di Bellezi
LEGNO Botanico

  • Sluit uw ogen, inhaleer en verwen uzelf met pure luxe van een natuurlijke verwennerij. 
  • 18 x 200 ml van 315 euro voor 250!

Roomspray flessen

Wegens succes verlengd

U ontvangt in totaal € 65,- korting bij de aankoop van een pakket van 18 glazen flessen roomspray Legno Botanico van 200 ml. In plaats van 315 euro, betaalt u nu 250 euro.

De advies verkoopprijs voor deze 200 ml flessen is 27,50 euro per stuk.

<strong>Roomspray flessen</strong>

Ervaar deze exclusieve geur met noten van premium hout en zoete amber. Een zachte, maar intense geur, met een fluwelen touch.

Acqua di Bellezi Legno Botanico

Roomspray diffuser 2.0

Buiten de roomspray flessen, bieden wij ook een geurverstuiver voor in uw zaak aan. Een mooi stijlvol vormgegeven geurmachine. Werkt slim met een app te bedienen op uw Android of Iphone.

Deze luchtverfrisser maakt geen gebruik van water of alcohol, maar vernevelt de pure etherische Legno Botanico olie van Acqua di Bellezi gelijkmatig in de ruimte.

<strong>Roomspray diffuser 2.0</strong>

Meer over diffuser 2.0

De Bellezi Roomspray Diffuser 2.0 geeft u de meeste controle en flexibiliteit in geurverspreiding. Gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Deze diffuser staat vrij en herbergt een state-of-art Bluetooth-technologie. Bespaar energie en olie door eenvoudig de looptijd en geurintensiteit in te stellen.

Deze machine maakt gebruik van koude lucht diffusietechnologie om nanodeeltjes in de lucht vrij te maken die geen residu achterlaten. Deze technologie zorgt de hoogste kwaliteit in geurbeleving, zonder hitte, verdamping of verdunning van de oliën in water of alcohol.

  • Wat is de dekking? Ruimtes van 50m3 tot 500m3.
  • Hoe lang kunt u met 100ml? Twee tot vier maanden afhankelijk van uw gewenste intensiteit en werkuren.
<strong>Meer over diffuser 2.0</strong>