BELLEZI IN UW INBOX

Krijg een maandelijkse update over Bellezi. Laat u inspireren door trends, acties en sfeerbeelden. Kom ook all ins- en outs te weten over ons productassortiment.

Acqua di Bellezi
Legno Botanico

  • ROOMSPRAY
  • ROOMSPRAY DIFFUSER 2.0

Roomspray
Legno botanico

Een zachte, maar intense geur, met een fluwelen touch. Ervaar deze exclusieve geur met noten van premium hout en zoete amber! Verstuif het in de kamer, spray het op bed, spray het op kleren, verspreid de liefde en voel de troost. Sluit uw ogen, inhaleer en verwen uzelf met pure luxe met een natuurlijke verwennerij.

Roomspray<br />
<b>Legno botanico </b>

Roomspray
Diffuser 2.0

Buiten de roomspray flessen, bieden wij ook een geurverstuiver voor in uw zaak aan. Een mooi stijlvol vormgegeven geurmachine. Werkt slim met een app te bedienen op uw Android of Iphone.

Deze luchtverfrisser maakt geen gebruik van water of alcohol, maar vernevelt de pure etherische Legno Botanico olie van Acqua di Bellezi gelijkmatig in de ruimte.

Roomspray <br />
<strong>Diffuser 2.0</strong>

Meer over
diffuser 2.0

De Bellezi Roomspray Diffuser 2.0 geeft u de meeste controle en flexibiliteit in geurverspreiding. Gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Deze diffuser staat vrij en herbergt een state-of-art Bluetooth-technologie. Bespaar energie en olie door eenvoudig de looptijd en geurintensiteit in te stellen.

Deze machine maakt gebruik van koude lucht diffusietechnologie om nanodeeltjes in de lucht vrij te maken die geen residu achterlaten. Deze technologie zorgt de hoogste kwaliteit in geurbeleving, zonder hitte, verdamping of verdunning van de oliën in water of alcohol.

  • Wat is de dekking? Ruimtes van 50m3 tot 500m3.
  • Hoe lang kunt u met 100ml? Twee tot vier maanden afhankelijk van uw gewenste intensiteit en werkuren.
Meer over <br />
<strong>diffuser 2.0</strong>