Acqua di Bellezi
LEGNO Botanico

 • Sluit uw ogen, inhaleer en verwen uzelf met pure luxe van een natuurlijke verwennerij. 

Aqua di Bellezi

Het is mogelijk om Aqua di Bellezi te bestellen als bedrijf. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. U kunt de glazen flessen roomspray in twee verschillende formaten bestellen, zowel van 200 mL als van 500 mL. Ook is het mogelijk om een speciale roomspray diffuser te bestellen, gecombineerd met etherische oliën.

 • Roomspray (200 ml) € 17,50
  Special deal: 18 x 200ml € 250
  Retail adviesprijs € 27,50
 • Roomspray (500 ml) € 27
  Special deal: 12 x 500ml € 250
  Retail adviesprijs € 60
 • Roomspray diffuser 2.0 €345
  Etheric oils Legno Botanico (100 ml) €80
<strong>Aqua di Bellezi </strong>

Ervaar deze exclusieve geur met noten van premium hout en zoete amber. Een zachte, maar intense geur, met een fluwelen touch.

Acqua di Bellezi Legno Botanico

Roomspray diffuser 2.0

Buiten de roomspray flessen, bieden wij ook een geurverstuiver voor in uw zaak aan. Een mooi stijlvol vormgegeven geurmachine. Werkt slim met een app te bedienen op uw Android of Iphone.

Deze luchtverfrisser maakt geen gebruik van water of alcohol, maar vernevelt de pure etherische Legno Botanico olie van Acqua di Bellezi gelijkmatig in de ruimte.

<strong>Roomspray diffuser 2.0</strong>

Meer over diffuser 2.0

De Bellezi Roomspray Diffuser 2.0 geeft u de meeste controle en flexibiliteit in geurverspreiding. Gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Deze diffuser staat vrij en herbergt een state-of-art Bluetooth-technologie. Bespaar energie en olie door eenvoudig de looptijd en geurintensiteit in te stellen.

Deze machine maakt gebruik van koude lucht diffusietechnologie om nanodeeltjes in de lucht vrij te maken die geen residu achterlaten. Deze technologie zorgt de hoogste kwaliteit in geurbeleving, zonder hitte, verdamping of verdunning van de oliën in water of alcohol.

 • Wat is de dekking? Ruimtes van 50m3 tot 500m3.
 • Hoe lang kunt u met 100ml? Twee tot vier maanden afhankelijk van uw gewenste intensiteit en werkuren.
<strong>Meer over diffuser 2.0</strong>