Bellezi
Behandelstoelen

  • Uit voorraad binnen 2 weken leverbaar
  • 24-uursservice
  • 5 jaar garantie
Bellezi<br />
<strong>Behandelstoelen</strong>

Moderne levensstijlen en designtrends concurreren voortdurend op het gebied van functionaliteit, comfort en gebruiksgemak. De elektrische behandelstoelen van Bellezi zijn ontworpen met oog voor detail. Met de input van ervaringsdeskundigen kunnen de Nederlandse ontwerpers ergonomie naadloos integreren met design. Behandelstoelen vanuit minimalistische ontwerpen met tijdloze kwaliteit.

Dé elektrische behandelstoel

Een elektrische behandelstoel van Bellezi beschikt over meerdere motoren van het Deense topmerk LINAK®. Hierdoor kan de stoel in elke gewenste positie worden ingesteld. Dat de behandelstoel elektrisch versteld kan worden, wordt mede mogelijk gemaakt door de handbediening die eenvoudig in gebruik is. Optioneel zijn er voetbedieningen beschikbaar. De elektrische behandelstoel beschikt over drie LINAK® geheugenfuncties. De meest voorkomende posities waarin de elektrische behandelstoel staat, kunnen dus worden opgeslagen. Praktisch én comfortabel. Dit geldt ook voor het Bellezi Intelligent Heating System van onze behandelstoelen met verwarming, dat in verschillende intensiteiten verstelbaar is. Op deze manier kun je, je cliënten ervan verzekeren dat ze tijdens de schoonheids- of lichaamsbehandelingen in een warm bad terechtkomen.

Wist je dat? Al onze producten worden getest op ons 8-point-QC-systeem. Dit houdt in dat alle behandelstoelen enkel na deze controle worden afgetekend en goedgekeurd. Bij goedkeuring wordt elke behandelstoel voorzien van het Bellezi QC-label.

Wat onderscheidt de Bellezi behandelstoelen

De behandelstoelen van Bellezi worden zorgvuldig bekleed met Silverguard kunstleder. Dit materiaal is onder andere slijtvast, waterdicht, bestand tegen UV-stralen, vlekbestendig en antibacterieel. Nog nergens anders ter wereld vindt je behandelstoelen met deze chique metallic glans. De Bellezi stoelen zijn uit voorraad verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, taupe en Plata (lichtgrijs).

Het matras van een Bellezi behandelstoel draagt niet zomaar de naam Cloud 9 Super Soft Matress™. Gevuld met lagen van HR koudschuim, latex en Premium Memory Foam past het zich eenvoudig aan lichaamsgewicht en warmte aan. Dit biedt optimaal ligcomfort tot 250 kilogram. Geschikt voor niet alleen gezichts-, lichaams- en pedicurebehandelingen. Ook voor PMU, wenkbrauw of wimperbehandelingen is het een Bellezi behandelstoel een passende keuze.

Speciale wensen voor jouw nieuwe behandelstoel?

Wens je een elektrische behandelstoel kopen die anders is dan de stoelen die Bellezi vanuit voorraad aanbiedt? We hebben enkel het beste voor onze klanten geselecteerd, maar weten uit ervaring dat er vraag kan zijn naar aanvullende mogelijkheden. Dit bieden wij aan via het Bellezi Custom Wish Label. Met dit speciale label kun je ervoor kiezen om aanpassingen te maken in de matrassamenstelling of afmetingen. Ook is het mogelijk om de kleuren van Bellezi stoelen aan te passen, dit kan tot wel 500 andere kleurmogelijkheden.

Behandelstoel kopen op een beurs

Er zijn verschillende mogelijkheden om de juiste behandelstoel te vinden, te testen en te kopen. Vaak zien wij dat er online vooronderzoek wordt gedaan en de koop plaatsvindt tijdens of na het bezoek aan een beurs of aan een showroom. Jaarlijks staat het Bellezi team op meer dan 10 verschillende internationale beurzen. Ook kunt je het Experience Center in Borne (Showroom, Overijssel) op afspraak bezoeken. Dat je ongehinderd de behandelingen kunt uitvoeren, staat bij ons op nummer één. Daarom dragen wij ook zorg nadat je de behandelstoel heeft gekocht. Je ontvangt bij Bellezi:

  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
  • Standaard 24 uursservice
  • Telefonische bereikbaarheid 365 dagen per jaar van 08.00 in de ochtend tot 22.00 in de avond.

Brochure aanvragen?

Veelgestelde vragen

Is de behandelstoel elektrisch verstelbaar?

Al onze behandelstoelen zijn elektrisch verstelbaar. Door onze samenwerking met het Deense topmerk LINAK® hebben wij voor een assortiment gezorgd van behandelstoelen met verstelbaar rug- en voetdeel. Dat niet alleen, de stoelen zijn ook voorzien van een hoog-laag motor en hebben een kantelfunctie. De instaphoogte en maximale werkhoogte verschilt per model.

Is de behandelstoel geschikt voor een schoonheidssalon?

Als leverancier van behandelstoelen voor de beauty- en wellness branche hebben wij ervoor gezorgd dat de behandelstoelen voor schoonheidssalons zeer praktisch zijn in gebruik. Zeker voor gezichtsbehandelingen bieden zij het meest ultieme comfort. Het Bellezi Cloud 9 Matrass zorgt ervoor dat de cliënt zich optimaal kan ontspannen.

Kan de behandelstoel zonder armleuningen?

Het verschilt per model of de behandelstoel zonder armleuningen geleverd kan worden. De Figo S4/S3 wordt standaard geleverd als behandelstoel met armleuningen. Deze armleuningen kunnen zelf gedemonteerd worden. De Silk Evo S4 wordt kan als behandelstoel zonder armleuningen worden geleverd. Enkel heb je dan niet meer de mogelijkheid om hier de armleuningen aan de behandelstoel te zetten. Wel kunnen deze armleuningen naar achter worden gezet.

Wat is de mogelijkheid voor een behandelstoel met verwarming?

Een verwarmde behandelstoel zorgt voor extra luxe en comfort tijdens de behandeling. 95% van onze behandelstoelen worden met verwarming verkocht. Bij Bellezi gaan we voor de hoogst haalbare kwaliteit en daarom is er een Intelligent Heating System in de stoelen gemonteerd. Deze behandelstoel met verwarming heeft hierdoor wel vijf verschillende intensiteiten.

Kan de behandelstoel op wielen?

Er is zeker de mogelijkheid voor een behandelstoel op wielen. Op het moment dat de behandelstoel vaak verplaatst moet worden, dan is het praktisch om hier wielen onder te plaatsen. Wij werken met medische wielen; van hoge kwaliteit. Hou er rekening mee dat het voor een klein gedeelte ten koste kan gaan van de stabiliteit.

Welke behandelstoelen zijn geschikt voor laserbehandelingen?

De opkomst en populariteit van laserklinieken is de afgelopen jaren erg gestegen. Ontdek hier meer over ons advies met betrekking tot de cosmetische behandelstoelen en banken met de focus op de laserbehandelingen.

Hoe lang voordat je een behandelstoel moet vervangen?

Vaak krijgen wij de vraag hoe lang het duurt voordat je een behandelstoel vervangt. Dit verschilt uiteraard per leverancier en de kwaliteit die wordt geboden. Bellezi biedt op de behandelstoelen 5 jaar fabrieksgarantie, maar uiteraard kunnen deze langer mee gaan. Wel raden we aan om voor de behandelstoel een service beurt in de plannen; zo heb je zo lang mogelijk plezier van de stoel.

Hoe weet ik welke elektrische behandelstoel bij mijn onderneming past?

Uit ervaring weten we dat het lastig kan zijn om duidelijk te krijgen waar een elektrische behandelstoel precies aan moet voldoen. Gelukkig heeft Bellezi meer dan 14 jaar ervaring in gesprekken met professionals die op zoek zijn naar een stoel. Vraag een adviesgesprek aan als je er niet meer uit komt.