Bellezi
Behandelstoelen

  • Uit voorraad binnen 2 weken leverbaar
  • 24-uursservice
  • 5 jaar garantie
Bellezi<br />
<strong>Behandelstoelen</strong>

Bellezi behandelstoelen

Moderne levensstijlen en designtrends concurreren voortdurend met functionaliteit, comfort en gebruiksgemak. De elektrische behandelstoelen van Bellezi zijn ontworpen met oog voor detail. Met aanwijzingen van ervaringsdeskundigen weten de Nederlandse ontwerpers ergonomie te koppelen aan design. Behandelstoelen vanuit minimalistische ontwerpen met tijdloze kwaliteit.

Op zoek naar een compacte behandelstoel voor een kleine ruimte? De Bellezi behandelstoelen nemen weinig ruimte in beslag, zodat er met gemak omheen gewerkt kan worden. Ze zijn geproduceerd en ontworpen in overeenstemming met alle Europese kwaliteit- en veiligheidsnormen. De behandelstoelen van Bellezi zijn getest tot een belastbaarheid van 250 kg en standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie inclusief 24 uursservice. Dat jij ongehinderd de behandelingen kunt uitvoeren, staat bij ons op nummer één. Dit betekent dat ons serviceteam zeven dagen per week voor jou klaar staat. Daarnaast zijn we bereikbaar van 08.00 in de ochtend tot 22.00 in de avond.

Dé elektrische behandelstoel

De elektrische behandelstoelen van Bellezi beschikken over meerdere motoren van het Deense topmerk LINAK®. Hierdoor kunnen de stoelen in elke gewenste positie worden ingesteld. Dat de behandelstoelen elektrisch versteld kunnen worden, wordt mede mogelijk gemaakt door de handbediening die eenvoudig in gebruik is. Optioneel zijn er voetbedieningen. De stoelen zijn voorzien van drie Linak® memory functies. De meest voorkomende posities waarin de elektrische behandelstoel staat, kunnen dus opgeslagen worden. Praktisch én comfortabel. Dit is ook het geval door het Bellezi Intelligent Heating System, verstelbaar in verschillende intensiteiten. Op deze manier kunt u uw cliënten ervan verzekeren dat ze in een warm bad terecht komen tijdens de schoonheids- of lichaamsbehandelingen. De verwarmingselementen zijn terug te vinden in verschillende delen van het matras.

Al onze producten worden getest op ons 8-point-QC-systeem. Dit houdt in dat alle stoelen enkel na deze controle worden afgetekend en goedgekeurd. Bij goedkeuring wordt elke behandelstoel voorzien van het Bellezi QC-label. Benieuwd naar de acht punten van onze kwaliteitscontrole?

Behandelstoelen van Bellezi

De behandelstoelen van Bellezi worden bekleed met SilverGuard kunstleder. Bent u hier bekend mee? Het heeft ontzettend veel voordelen zoals dat het medisch gecertificeerd is én antibacterieel. De behandelstoelen zwart (Silverguard kleur Carbon) zijn bijvoorbeeld erg populair! De matrassen van de behandelstoelen zijn gevuld met speciaal NASA-memory schuim in combinatie met latex. Het matras past zich hierdoor aan lichaamsgewicht en warmte aan, wat zorgt voor optimaal ligcomfort. De stoelen zijn uitermate geschikt voor schoonheids- pedicure- en lichaamsbehandelingen. De lage instap maakt het voor iedere cliënt zo eenvoudig mogelijk om in de behandelstoelen van Bellezi plaats te nemen. We hebben enkel het beste voor onze klanten geselecteerd, maar weten uit ervaring dat er vraag is naar aanvullende opties. Deze opties kunnen ervoor zorgen dat de behandelstoelen zich nog meer aanpassen naar ieders persoonlijke wens. Dit maakt dat de gebruikservaring van de behandelstoelen kan worden geoptimaliseerd. Bekijk de accessoires en apparatuur voor alle mogelijkheden.

Behandelstoel kopen?

Behandelstoel kopen? Dat kan! Bent u geïnteresseerd in het kopen van een behandelstoel? Bellezi heeft verschillende modellen behandelstoelen in haar assortiment. Van comfortabel en praktisch tot aan elegant en sterk. Er sluit altijd wel een behandelstoel aan die perfect aan alle wensen voldoet. Of het nou een behandelstoel voor wimperbehandelingen is of een voor voor lichaamsbehandelingen. Er zijn voldoende opties.

Wilt u graag een stijlvolle en compacte behandelstoel kopen? Dan raden we aan om een blik te werpen op de Silk Evo S4 behandelstoel. Dit model in de kleur Carbon Zwart was de bestverkochte behandelstoel binnen het assortiment van 2022. De luxe optie binnen de behandelstoelen. Meer weten over luxe schoonheidssalon inrichting? Bekijk hier 5 ideeën. Bent u meer gefocust op functionaliteit? Bekijk dan de mogelijkheden binnen de Figo modellen.

Wilt u een elektrische behandelstoel kopen die anders is dan de stoelen die wij vanuit voorraad aanbieden.? Mede doordat Bellezi kan leveren onder Custom Wish bieden wij u de mogelijkheid om een behandelstoel naar wens samen te stellen. Je kunt hiermee kiezen voor een breder/smaller/harder/zachter matras. Ook is het mogelijk om de kleuren van Bellezi stoelen aan te passen (tot wel 500+ mogelijkheden).

Veelgestelde vragen

Is de behandelstoel elektrisch verstelbaar?

Al onze behandelstoelen zijn elektrisch verstelbaar. Door onze samenwerking met het Deense topmerk LINAK® hebben wij voor een assortiment gezorgd van behandelstoelen met verstelbaar rug- en voetdeel. Dat niet alleen, de stoelen zijn ook voorzien van een hoog-laag motor en hebben een kantelfunctie. De instaphoogte en maximale werkhoogte verschilt per model.

Is de behandelstoel geschikt voor een schoonheidssalon?

Als leverancier van behandelstoelen voor de beauty- en wellness branche hebben wij ervoor gezorgd dat de behandelstoelen voor schoonheidssalons zeer praktisch zijn in gebruik. Zeker voor gezichtsbehandelingen bieden zij het meest ultieme comfort. Het Bellezi Cloud 9 Matrass zorgt ervoor dat de cliënt zich optimaal kan ontspannen.

Kan de behandelstoel zonder armleuningen?

Het verschilt per model of de behandelstoel zonder armleuningen geleverd kan worden. De Figo S4/S3 wordt standaard geleverd als behandelstoel met armleuningen. Deze armleuningen kunnen zelf gedemonteerd worden. De Silk Evo S4 wordt kan als behandelstoel zonder armleuningen worden geleverd. Enkel heeft u dan niet meer de mogelijkheid om hier de armleuningen aan de behandelstoel te zetten. Wel kunnen deze armleuningen naar achter worden gezet.

Wat is de mogelijkheid voor een behandelstoel met verwarming?

Een verwarmde behandelstoel zorgt voor extra luxe en comfort tijdens de behandeling. 95% van onze behandelstoelen worden met verwarming verkocht. Bij Bellezi gaan we voor de hoogst haalbare kwaliteit en daarom is er een Intelligent Heating System in de stoelen gemonteerd. Deze behandelstoel met verwarming heeft hierdoor wel vijf verschillende intensiteiten.

Kan de behandelstoel op wielen?

Er is zeker de mogelijkheid voor een behandelstoel op wielen. Op het moment dat de behandelstoel vaak verplaatst moet worden, dan is het praktisch om hier wielen onder te plaatsen. Wij werken met medische wielen; van hoge kwaliteit. Hou er rekening mee dat het voor een klein gedeelte ten koste kan gaan van de stabiliteit.

Welke behandelstoelen zijn geschikt voor laserbehandelingen?

De opkomst en populariteit van laserklinieken is de afgelopen jaren erg gestegen. Ontdek hier meer over ons advies met betrekking tot de cosmetische behandelstoelen en banken met de focus op de laserbehandelingen.

Hoe lang voordat u een behandelstoel vervangt?

Vaak krijgen wij de vraag hoe lang het duurt voordat je een behandelstoel vervangt. Dit verschilt uiteraard per leverancier en de kwaliteit die wordt geboden. Bellezi biedt op de behandelstoelen 5 jaar fabrieksgarantie, maar uiteraard kunnen deze langer mee gaan. Wel raden we aan om voor de behandelstoel een service beurt in de plannen; zo heeft u zo lang mogelijk plezier van de stoel.

Hoe weet ik welke elektrische behandelstoel bij mijn onderneming past?

Uit ervaring weten we dat het lastig kan zijn om duidelijk te krijgen waar een elektrische behandelstoel precies aan moet voldoen. Gelukkig heeft Bellezi meer dan 14 jaar ervaring in gesprekken met professionals die op zoek zijn naar een stoel. Vraag een adviesgesprek aan als u er niet meer uit komt.