Bellezi
Behandelstoelen

  • Uit voorraad binnen 2 weken leverbaar
  • 24-uursservice
  • 5 jaar garantie
Bellezi<br />
<strong>Behandelstoelen</strong>

Bellezi behandelstoelen

Moderne levensstijlen en designtrends concurreren voortdurend met functionaliteit, comfort en gebruiksgemak. De elektrische behandelstoelen van Bellezi zijn ontworpen met oog voor detail. Met aanwijzingen van ervaringsdeskundigen weten de Nederlandse ontwerpers ergonomie te koppelen aan design. Behandelstoelen vanuit minimalistische ontwerpen met tijdloze kwaliteit.

Op zoek naar een compacte behandelstoel voor een kleine ruimte? Wij weten daar wel raad mee. De behandelstoelen nemen weinig ruimte in beslag, zodat er met gemak omheen gewerkt kan worden. Ze zijn geproduceerd en ontworpen in overeenstemming met alle Europese kwaliteit- en veiligheidsnormen. De behandelstoelen van Bellezi zijn getest tot een belastbaarheid van 250 kg en standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie inclusief 24 uursservice. Dat jij ongehinderd de behandelingen kunt uitvoeren, staat bij ons op nummer één. Dit betekent dat ons serviceteam zeven dagen per week voor jou klaar staat.

Dé elektrische behandelstoel

De elektrische behandelstoelen van Bellezi beschikken over meerdere motoren van het Deense topmerk Linak®. Hierdoor kunnen de stoelen in elke gewenste positie worden ingesteld. Dat de behandelstoelen elektrisch versteld kunnen worden, wordt mede mogelijk gemaakt door de handbediening die eenvoudig in gebruik is. Optioneel zijn er voetbedieningen. De stoelen zijn voorzien van wel drie Linak® memory functies. De meest voorkomende posities waarin de elektrische behandelstoel staat, kunnen dus opgeslagen worden. Praktisch én comfortabel. Dit is ook het geval door het Bellezi Intelligence Heating System, verstelbaar in verschillende intensiteiten. Op deze manier kun je jouw cliënten ervan verzekeren dat ze in een warm bad terecht komen tijdens de schoonheids- of lichaamsbehandelingen. De verwarmingselementen zijn terug te vinden in verschillende delen van het matras.

Al onze producten worden getest op ons 8-point-QC-systeem. Dit houdt in dat alle stoelen enkel na deze controle worden afgetekend en goedgekeurd. Bij goedkeuring wordt elke behandelstoel voorzien van het Bellezi QC-label. Benieuwd naar de acht punten van onze kwaliteitscontrole?

Behandelstoelen van Bellezi

De behandelstoelen van Bellezi worden bekleed met SilverGuard kunstleder. Ben je hier bekend mee? Het heeft ontzettend veel voordelen. Bekijk ze hier! De matrassen van de behandelstoelen zijn gevuld met speciaal NASA-memory schuim in combinatie met latex. Het matras past zich hierdoor aan lichaamsgewicht en warmte aan, wat zorgt voor optimaal ligcomfort. De stoelen zijn uitermate geschikt voor schoonheids- pedicure- en lichaamsbehandelingen. De lage instap maakt het voor iedere cliënt zo eenvoudig mogelijk om in de behandelstoelen van Bellezi plaats te nemen. We hebben enkel het beste voor onze klanten geselecteerd, maar weten uit ervaring dat er vraag is naar aanvullende opties. Deze opties kunnen ervoor zorgen dat de behandelstoelen zich nog meer aanpassen naar ieders persoonlijke wens. Dit maakt dat de gebruikservaring van de behandelstoelen kan worden geoptimaliseerd. Benieuwd naar de accessoires en mogelijkheden van de behandelstoelen van Bellezi? Ontdek ze hier!

Behandelstoel kopen?

Behandelstoel kopen? Dat kan! Ben je geïnteresseerd in het kopen van een behandelstoel? Bellezi heeft verschillende modellen behandelstoelen in haar assortiment. Van comfortabel en praktisch tot aan elegant en sterk. Er sluit altijd wel een behandelstoel aan die perfect aan alle wensen voldoet.

Wil je graag een stijlvolle en compacte behandelstoel kopen? Dan staat de nieuwste behandelstoel, de Silk Evo S4, tot uw dienst. Bent je meer gefocust op functionaliteit? Bekijk dan de mogelijkheden binnen de Figo modellen.

Wil je een elektrische behandelstoel kopen die net een beetje anders is? Mede doordat Bellezi kan leveren onder Custom Wish bieden wij je de mogelijkheid om een behandelstoel naar wens samen te stellen. Bekijk alle mogelijkheden binnen Custom Wish.

Veelgestelde vragen