Bellezi
Tabourets

  • Silverguard® Vinyl
  • Uit voorraad binnen 2 weken leverbaar
  • Optioneel met soft wielen
<strong>Bellezi</strong><br />
Tabourets

Soorten tabourets

Met onze selectie van diverse soorten tabourets wordt er vrijwel op alle verschillende wensen en behoeften ingespeeld. Binnen de tabourets is er de keuze uit een tabouret met zadelzit of een zogeheten kuipzitting. Bent u op zoek naar extra steun voor uw rug? Ook dat is mogelijk. We bieden de optie om uw tabouret te voorzien van een verstelbare rugleuning. De tabourets met rugleuning zorgen voor een juiste zithouding en hierdoor voor de juiste ondersteuning van lichaam. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier uw brochure aan.

Verstelbare tabourets

Alle tabouret krukken van Bellezi zijn voorzien van een stabiele aluminium vijfpoot die is voorzien van standaard wielen. Bent u op zoek naar een tabouret met geschikte vielen op een harde ondervloer? Wij raden dan aan om eens te kijken naar de gelwielen.

De kruk is makkelijk te verstellen in hoogte door middel van de traploos verstelbare, hydraulische gasveer. Onder de zitting van de tabouret bevindt zich de bedieningshendel van de stoel. De tabouret krukken van Bellezi zijn verkrijgbaar in drie lengtes: small (42-63 cm), medium (50-75 cm) en high (58-88 cm). Waardoor er voor eenieder een geschikte tabouret stoel te vinden is. Een bijkomend voordeel is, de positieve correctie op de zithouding bij de aanschaf van de juiste tabouret. Hierdoor zullen eventuele rug-, nek- en schouderklachten verminderd worden.

Hoezen voor tabourets

Speciaal voor de tabourets van Bellezi zijn er hoezen ontworpen. Deze tabouret hoezen zijn standaard gemaakt van stretch badstof. Ook is er een mogelijkheid om te kiezen voor olieafstotende hoezen. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor de tabouret altijd perfect in het interieur van uw salon past. Benieuwd naar de kleuren? Ontdek ze hier!

Tabourets van hoge kwaliteit

De zittingen van de tabouret krukken zijn ontworpen voor intensief en langdurig gebruik. Hier is niet alleen rekening mee gehouden door te kiezen voor speciaal leer, maar ook het schuim van de diverse zittingen. De tabourets met of zonder rugleuning zijn gemaakt van duurzaam schuim, waardoor de krukken een lange levensduur kennen. Daarnaast wordt er bij Bellezi gewerkt met Silverguard bekleding. Dit speciale kunstleer is bijzonder door de schitterende metallic glans. De bekleding heeft de uitstraling van stof, is zacht en soepel, maar ijzersterk. Silverguard is 100% antibacterieel, antischimmel, antistatisch, bloedbestendig, oliebestendig, sulfide bestendig, urinebestendig, Uv-bestendig, vlekbestendig en waterdicht. De Silverguard bekleding heeft een slijtweerstand van 300.000+ Martindale en dus geschikt in vrijwel elke soort salonruimte. Standaard geleverd in de kleuren Carbon (antraciet-zwart), Wit, Taupe en Plata (lichtgrijs). Overige kleuren zijn uiteraard beschikbaar op aanvraag.