Over ons

  • Nederlands familiebedrijf
  • Obsessed with details
  • Denken in mogelijkheden
<strong>Over ons</strong>

Over
Bellezi

Bellezi is de laatste decennia enorm gegroeid. Van Nederlands familiebedrijf tot wereldwijd gerenommeerd merk in het hoogste segment Beauty Spa & Wellness Equipment. Van behandelstoelen tot totaalconcepten voor gerenommeerde Spa’s, Hotelketens of Cosmeticamerken. Van productontwikkeling in huis tot samenwerkingen met de beste designers, om zo tot het optimale eindproduct te komen. Deze ontwikkelingen hebben alles te maken met ambitie en durf. Daarnaast is het motto ‘Obsessed with details’ kenmerkend voor alles wat wij doen. Van product tot proces en van strategie tot service. Want juist die details maken het verschil tussen goed en perfect.

Over<br />
<strong>Bellezi</strong>

Hoofdkantoor
& Showroom

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland, waar het allemaal begon. We zijn echter al vele jaren actief in meer dan 40 landen, waarbij ons netwerk van distributeurs en agenten ons hierbij ondersteunt. Service en advies zijn dus altijd dichtbij. Daarin gaan we nét dat stapje verder. Zo hebben we ook maatwerk oplossingen en passen we waar mogelijk onze producten aan op de landsnormen. Er zijn aangepaste lijnen voor o.a. Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en China.

Hoofdkantoor<br />
<b>& Showroom</b>

Onze
Referenties

Unieke Schoonheidssalons en luxe Spa’s. Hotels en wellness centra. Trainingscentra van scholen of Cosmeticamerken. Onze producten worden toegepast in de meest uiteenlopende settings. We vinden het geweldig om te zien hoe ze samen met andere designproducten de sfeer van een ruimte beïnvloeden.

Onze <br />
<strong>Referenties</strong>

Onze
Mogelijkheden

Bij Bellezi zijn alle modellen in diverse kleuren uit voorraad leverbaar, maar dit betekent niet dat er geen andere mogelijkheden zijn. Uiteraard mag je blijven dromen en kun je samen met onze collega’s, je eigen wellnessbank of behandelstoel volledig naar eigen wens samenstellen. Dankzij de dynamische productieprocessen, in-house designers en flexibiliteit is Bellezi in staat om ook voor jou de perfecte oplossing te ontwikkelen.

Dit geldt uiteraard ook voor de betalingswijze. De aanschaf van een nieuwe Bellezi behandelstoel of wellnessbank is een serieuze investering en daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid tot financial lease aan. In samenwerking met verschillende leasepartners maken wij dit voor jou mogelijk door middel van een maandelijkse aflossing.

Onze <br />
<strong>Mogelijkheden</strong>