Overige accessoires
& apparatuur

Overige accessoires<br />
<strong>& apparatuur</strong>

Bellezi denkt graag in totaaloplossingen en biedt daarom naast haar behandelstoelen, massage- en wellnessbanken ook salon apparatuur en accessoires aan. Hiermee kan je jouw salon, praktijk of instituut volledig voorzien van Bellezi Premium Wellness Equipment. Er is een selectie gemaakt van de meest voorkomende basiselementen. Door de samenwerking die wij zijn aangegaan met de beste Italiaanse en Japanse producenten kunnen we bij Bellezi een passend aanbod in salon apparatuur en accessoires aanbieden. Deze voldoen aan alle Europese kwaliteitseisen. Dit garanderen wij met een garantieperiode van 2 jaar.

Apparatuur: loupelampen

Tijdens een van de vele behandelingen kan een goede loupelamp niet ontbreken. Een loupelamp behoort vaak standaard tot de basis salon apparatuur in een behandelruimte, praktijk of instituut. Een loupelamp helpt je om jouw handelingen van dichtbij te bekijken. Daarnaast kan de huid vele malen beter bestudeerd worden. Om een geschikte loupelamp als salon apparatuur te vinden is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde aspecten. Voorbeelden hiervan zijn de vergroting van de loep en de hoeveel licht die nodig is in de salon. Alle loupelampen van Bellezi hebben een vergroting van 3 + 5 dioptrie en zijn voorzien van led-verlichting.

Salon apparatuur kompresverwarmer:

Een kompresverwarmer is een ander basiselement welke niet in een salon, praktijk of instituut mag ontbreken. Met een kompresverwarmer beschik je tijdens behandelingen over verwarmde doeken. Warmte wordt vaak ingezet tijdens cosmetische behandelingen, zowel bij gelaat- en lichaamsbehandelingen, als bij manicuren en pedicures. Warme doeken kunnen bepaalde behandelingen aangenamer maken, zodat deze een extra dimensie krijgen. Een kompresverwarmer is een geschikte vorm van salon apparatuur; de verwarmers van Bellezi bevatten een geïntegreerde UV-lamp met een desinfecterende werking.

Salon apparatuur én inrichting

Bellezi biedt niet alleen salon apparatuur, maar ook diverse soorten accessoires. Van nek- en hoofdkussens, knierollen en voetbediening tot medische wielen voor onder de stoel of bank. Alles om zo eenvoudig mogelijk de behandelingen uit te kunnen voeren. Niet alleen de simpele facetten van saloninrichting en apparatuur, maar ook passende producten op de door u aangeschafte stoel of bank. Een goed voorbeeld zijn de op-maat-gemaakte stoelhoezen. Deze zijn standaard vanuit voorraad leverbaar in 4 kleuren.

Stoelhoezen voor een salon

Onze stoelhoezen worden op-maat-gemaakt in gerenommeerd naaiatelier. Dit betekent dat iedere behandelstoel of wellnessbank een andere hoes heeft. Zo sluiten de hoezen naadloos aan op het model dat je hebt gekozen Hoe dan? De badstofhoezen zijn gemaakt van ongeveer 270 gram stretch badstof. Door de stretch en het sterke, rondom ingestikte, elastiek aan de zijkanten sluit de stoelhoes altijd perfect. Buiten de badstof hoezen, zou je bij een afname van vijf hoezen ook kunnen kiezen voor velours of speciale olie-resistente hoezen. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, waardoor de hoezen perfect overeen kunnen komen met de stijl van jouw saloninrichting of behandelkamer.

Bekijk hier boven alle salon apparatuur en accessoires.