Come together Seminar
door Klapp Skin Care Science

Blog van 22 juni

Het gerenommeerde Hotel an der Havel in Oranienburg was de gastlocatie van het "Come together Seminar" op 13 en 14 juni, georganiseerd door Klapp Skin Care Science. Tijdens dit tweedaagse evenement werden zowel trouwe klanten als potentiële klanten uit de omgeving hartelijk verwelkomd.

Afbeelding 1 van 2
  • Bellezi klapp skin care science event 1
  • Bellezi klapp skin care science

De middagsessies werden geleid door ervaren trainers die live-demonstraties gaven van Klapp-behandelingen en de haalbare resultaten presenteerden door middel van hun technieken. Op vergelijkbare wijze als op beurzen, bood Bellezi hier ook ondersteuning door de voorziening van wellnessbanken en behandelstoelen. Deze zijn voorzien van medisch gecertificeerde Silverguard bekleding, inclusief een Cloud 9 Super Soft Mattress™ en 4 LINAK®-motoren, waardoor ze geschikt zijn voor de exclusieve huidverzorgingsbehandelingen.

Het "Come together Seminar" bood een ervaring met educatieve sessies, praktische training en waardevolle netwerkmogelijkheden. De deelnemers hadden het voorrecht om in contact te komen met collega's uit de branche, inzichten uit te wisselen en innovatieve ideeën te verkennen.