Nieuw bij Bellezi!
Elektrische Pedicure stoel

Blog van 06 februari

Met trots introduceren wij het nieuwste model binnen de Bellezi-collectie, speciaal ontworpen voor professionele pedicures. De Silk Evo-lijn wordt uitgebreid met de nieuwe pedicure stoel: de Silk Evo Podo!

Afbeelding 1 van 2
  • Pedicure stoel elektrisch bellezi 1 2
  • Pedicure stoel elektrisch bellezi 5

Pedicure stoel: Silk Evo Podo

Deze elektrisch pedicure stoel Silk Evo Podo (met intelligent verwarmingssysteem) voldoet aan alle basisvereisten die zijn toegepast op het ontwerp van de Silk Evo S4, aangevuld met twee afzonderlijk verstelbare beendelen.

Dankzij het compacte ontwerp en de lage instap is deze stoel geschikt voor zowel grote als kleine behandelruimtes en is hij geschikt voor klanten van verschillende lengtes.

<strong>Pedicure stoel: </strong>Silk Evo Podo<br />

Waarom kiezen voor een elektrisch verstelbare pedicure stoel?

Wanneer een pedicure stoel elektrisch in hoogte verstelbaar is, kan de pedicure de optimale werkhoogte instellen. Dit vergroot het gemak van de pedicure en maakt het eenvoudiger om in de juiste houding te werken, wat op de lange termijn rug- en nekklachten kan helpen voorkomen. Dit kan ook voorkomen worden door het gebruik van de juiste werkstoel / tabouret!

Na het bepalen van de juiste positie, met behulp van een verstelbare rugleuning en kantelfunctie, wordt er beter zitcomfort gecreëerd voor de klant, wat bijdraagt aan een verhoogd ontspanningsniveau.

<strong>Waarom kiezen voor een</strong> elektrisch verstelbare pedicure stoel?

Bellezi Pedicure stoelen - Drie Mogelijkheden:

Silk Evo Podo Incl. verwarming

De nieuwste toevoeging aan het Bellezi-assortiment, onderscheidt zich door drie LINAK® motoren en twee handmatig verstelbare beendelen. Voorzien van het superzachte Cloud 9 Mattress™ en kan binnen twee weken uit voorraad worden geleverd, inclusief slim verwarmingssysteem. Een aanrader, vooral in de winter!

Silk Evo S4 Incl. verwarming

De Silk Evo S4 heeft al geruime tijd een gewaardeerde plek binnen het assortiment. In tegenstelling tot de Podo-versie, is de S4 voorzien van een extra LINAK® motor, waarbij het beendeel ook elektrisch verstelbaar is. Verkrijgbaar uit voorraad in de kleuren zwart, wit, taupe en licht grijs.

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

Voor wie nog meer comfort wil en geen behoefte heeft aan twee verstelbare beendelen, is deze wellnessbank (of luxe spa pedicure stoel 😉) aan te raden! Het populairste model in de Bellezi-collectie met vier motoren, mogelijkheid tot zitstand en een afneembaar voetdeel.

<strong>Bellezi Pedicure stoelen -</strong> Drie Mogelijkheden:

Trend 2024 – Pedicure stoel met Voetenbad

Bij Bellezi werken we met behandeldoelen die zijn voorzien van Silverguard bekleding. Naast vele andere voordelen is deze bekleding ook olie-, water- en bloedbestendig. Wat heel handig kan zijn bij pedicure behandelingen.

In 2024 zien we echter steeds minder pedicure stoelen met voetenbad. Waarom? Wellspa360 meldt dat waterloze pedicures worden gepromoot als hygiënischer, milieubewuster en beter voor de gezondheid van de nagels. Het aantal zoekopdrachten is met 177% gestegen op Yelp in vergelijking met vorig jaar.

Daarom is de Silk Evo Podo een perfecte optie met oog op de toekomst.

<strong>Trend 2024 – </strong>Pedicure stoel met Voetenbad<br />