Recap! Voorjaarsbeurzen 2024

Blog van 12 april

Maart bracht niet alleen de lente, maar ook een spetterend begin van het beursseizoen, waar Bellezi te bezoeken was op vijf vooraanstaande evenementen in de beautybranche! Van het Italiaanse Bologna tot aan de Jaarbeurs in Utrecht. Bekijk hieronder een recap van deze beurzen.

Afbeelding 1 van 1
  • Beurs duesseldorf bellezi 2024

Cosmoprof Worldwide
Bologna, Italië

Als het meest invloedrijke wereldwijde evenement dat gewijd is aan alle facetten van de schoonheidsindustrie, is Cosmoprof Worldwide Bologna al meer dan 50 jaar een toonaangevend evenement.

Een evenement dat deze en voorgaande jaren voor Bellezi nog meer deuren opende voor internationale distributie. Op de foto, Team Bellezi Bologna. Dat Nederlands, Engels, Duits, Frans én Italiaans sprak.

<strong>Cosmoprof Worldwide</strong><br />
Bologna, Italië

Beauty Düsseldorf
Duitsland

Van 22 tot 24 maart 2024 presenteerde, met Bellezi, meer dan 1.200 exposanten uit 36 landen een breed scala aan diensten en producten voor de schoonheidsindustrie in meerdere tentoonstellingshallen in het Duitse Düsseldorf.

<strong>Beauty Düsseldorf</strong><br />
Duitsland

Beauty Trade Special
Utrecht, Nederland

Beauty Trade Special 2024 was een sprankelend evenement dat plaatsvond op 25, 26 & 27 maart in de Utrechtse Jaarbeurs. Met een boeiende mix van vertrouwde en nieuwe elementen in eigen land.

<strong>Beauty Trade Special</strong><br />
Utrecht, Nederland

Estetika Brussel
België

Anubis Care schitterde van 5 t/m 7 maart met het uitgebreide Bellezi-assortiment op Estetika Brussel, dé beautybeurs van België. Estetika staat bekend als een unieke beurs waar bezoekers al 40 jaar het meest complete overzicht vinden op het gebied van apparatuur, producten, technieken en vorming.

<strong>Estetika Brussel</strong><br />
België

Vakbeurs Pedicure & Beauty
Houten, Nederland

Privilege Beauty & Footcare was op 13 & 14 april te vinden op de Pedicurebeurs in Houten. Dit keer presenteerden zij de Silk Podo behandelstoelen van Bellezi, als introductie aan de Nederlandse pedicurebranche.

<strong>Vakbeurs Pedicure & Beauty </strong><br />
Houten, Nederland<br />