Babassu
Nederland

Babassu heeft verschillende vestigingen in Nederland. In de salons wordt met hoogwaardige en resultaatgerichte behandelingen en producten gewerkt aan huidverbetering en ontspanning. Daarnaast biedt Babassu niet alleen bijzondere producten van exclusieve merken, maar ook onderscheiden zij zich met persoonlijke en professionele benadering op maat.

Afbeelding 1 van 2
  • Babassu Winkel
  • Babassu

Het verhaal
Achter Babassu

Babassu is ontstaan uit een liefde voor cosmetica. De oprichtster, Heidi, had als droom om een oase van beauty en ontspanning te creëren, waar klanten met open armen worden ontvangen.

De eerste Babassu vestiging opende haar deuren in de binnenstad van Leiden. Inmiddels bestaat Babassu uit vijf vestigingen, in onder andere Leiden en Amsterdam, waar u kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven.

Het verhaal<br />
<strong>Achter Babassu</strong>

Bellezi
Producten

Fasano W3 Incl. verwarming

In alle Babassu vestigingen is de Fasano W3 te vinden. Deze wellnessbank biedt alles wat nodig is voor een rustgevende behandeling. De Fasano is kleiner dan de Velvet Evo Pro, waardoor deze ideaal is voor kleinere behandelruimtes die het comfort van een wellnessbank willen.

Velvet Evo W4 Pro Incl. verwarming

In Amsterdam is naast de Fasano ook de Velvet Evo Pro te vinden. Deze wellnessbank is geschikt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, waardoor deze goed aansluit bij de behoeften van Babassu Amsterdam.

Sympatico Comfort

De Sympatico Comfort is één van onze meest verkochte tabourets en dat is niet zonder reden. Deze tabouret is, net als onze wellnessbanken en behandelstoelen, bekleed met Silverguard® kunstleer. Silverguard® staat bekend om haar uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, wat de stof perfect maakt voor dagelijks gebruik.

Bellezi<br />
<strong>Producten</strong>

Behandelingen & Merken
Bij Babassu

Babassu biedt behandelingen voor gezicht en lichaam. Bij alle behandelingen ligt de focus op het verbeteren van de huid. De gezichtsbehandelingen zijn verzorgend voor de huid, zodat deze weer straalt na de behandeling. Ook de lichaamsbehandelingen zijn gericht op het verbeteren en verstevigen van de huid, dit doet Babassu door onder andere een bindweefselmassage.

Eén van de merken waar Babassu mee werkt en verkoopt is Dermalogica. Dermalogica is een merk dat haar producten heeft gericht op het ontwikkelen van een gezonde huid. Deze doelstelling sluit uitstekend aan bij de werkwijze van Babassu.

<strong>Behandelingen & Merken</strong><br />
Bij Babassu

Babassu
Vestigingen

De vestigingen van Babassu bevinden zich verspreid over Nederland. Zo is Babassu te vinden in Amsterdam, Den Haag, Leiden en Wassenaar. De Bellezi wellnessbanken en andere accessoires staan in alle Babassu locaties in Nederland.

Babassu<br />
<strong>Vestigingen</strong>