Be by Kay
Gronsveld

Midden in de bosrijke omgeving aan de rand van Gronsveld vind je Be by Kay. Be by Kay wordt gerund door Kayleigh Rutten. Een onderneemster die vanuit haar liefde voor het verbeteren en verzorgen van de huid een eigen huid instituut heeft geopend.

Afbeelding 1 van 2
  • Be by Kay Behandelruimte
  • Be by Kay

Meer over
Be by Kay

Bij Be by Kay gaat het om het totaalplaatje. Van binnenkomst tot vertrek wordt de klant volledig in de watten gelegd. Het huidinstituut biedt vooral gezichtsbehandelingen gericht op het verbeteren van de huid door middel van bijvoorbeeld een peeling of een bindweefselmassage. Maar ook kun je hier terecht voor PMU- en andere wenkbrauw- en wimper behandelingen.

Na een persoonlijke intake maken ze je behandelplan die is afgestemd op je wensen, huidtype en verwachtingen.

Meer over<br />
<strong>Be by Kay</strong>

Bellezi Producten bij
Be by Kay

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

Be by Kay heeft gekozen voor de Velvet Evo W4 Pro Podo. Deze multifunctionele wellnessbank is voor elke behandeling geschikt. Door de verstelbare armleuningen kan makkelijk bij het gezicht behandeld worden. Dit sluit naadloos aan bij de behandelingen die het huidinstituut biedt.

Sympatico Comfort

De Sympatico Comfort zorgt de hele dag voor een correcte houding. Deze tabouret beschikt over een zadelzit en een rugleuning, waardoor deze ideaal is voor zowel lange, als korte behandelingen.

Daarnaast heeft Be by Kay gekozen voor een zwart onderstel van deze tabouret. Deze keuze valt onder de custom wish optie van Bellezi.

Nekkussen

Om de behandelingen nog comfortabeler te maken, heeft Be by Kay gekozen voor de nekkussens. Deze nekkussen zijn, net als de wellnessbanken en behandelstoelen, bekleed met Silverguard kunstleer. Hierdoor is het nekkussen te verkrijgen in iedere gewenste kleur mogelijk en past er altijd een perfect in de ruimte. Daarnaast kunnen we vier standaardkleuren uit voorraad leveren.

<strong>Bellezi Producten bij </strong><br />
Be by Kay

Be by Kay
Locatie

In het voorjaar van 2023 opende Be by Kay haar nieuwe locatie, waarmee de droom van eigenaresse Kayleigh uitkwam. Het huidinstituut ligt midden in een bosrijke omgeving en is gevestigd in een voormalige paardenstal.

De authentieke elementen van de paardenstal zijn bewaard gebleven en komen volledig tot hun recht in het luxe en warme interieur. Hier zorgen Kayleigh en haar team, bestaande uit vier huidspecialisten, voor volledige ontspanning tijdens de behandeling.

Be by Kay<br />
<strong>Locatie</strong>

Be by Kay X
Hannah Huidcoach

De huidspecialisten bij Be by Kay zijn allemaal opgeleide Hannah Huidcoaches. Dit betekent dat zij volledig bekend zijn met de producten van Hannah. Alle huidspecialisten kunnen hierdoor gepast advies geven voor de optimale huidverbetering met de Hannah producten.

Be by Kay X<br />
<strong>Hannah Huidcoach</strong>