Be Organic Institut
Duitsland

In het Duitse Weisbaden vindt u Be Organic Institut. Het bedrijf is ruim tien jaar geleden opgericht met als de doel: een aanbod van natuurlijke behandelingen. In de kliniek wordt u liefdevol verzorgd door specialisten met ieder hun eigen vakgebied.

Afbeelding 1 van 3
  • Be Organic Institut behandelruimte
  • Be Organic Institut Noelie producten
  • Be organic institut

Ontstaan
Be Organic Institut

Be Organic Institut is in 2012 opgericht door Bahar Krahn. Bahar is kapster, schoonheidsspecialiste. Daarnaast heeft ze zicht gespecialiseerd is het kleuren van haar door middel van kruiden. Nadat Bahar producten heeft gebruik van andere merken, besloot ze haar eigen merk op te richten: NOELIE. NOELIE maakt natuurlijke en bewezen effectieve producten voor haar en huid.

Inmiddels bestaat Be Organic Institut meer dan tien jaar. In die tien jaar is het bedrijf gegroeid tot de top drie spa’s van Europa in de categorie Green Concepts. Be Organic Institut presenteert zich zelf als een plek voor schoonheid en rust. Met een team van schoonheidsspecialisten, kappers en therapeuten, bent u bij Be Organic Institut op de juiste plek.

Ontstaan <br />
<strong>Be Organic Institut</strong>

Afgenomen
Producten

Avivo W4 Pro Incl. verwarming

Be Organic Institut heeft gekozen voor de Avivo W4 pro. Deze wellnessbank staat bekend om zijn breedte en stabiliteit. Verder heeft het een uitschuifbaar hoofdsteun en in hoogte verstelbare armleuningen. Het instituut heeft de wellnessbank met witte bekleding en een zwart onderstel. Dit past goed bij de tijdloze inrichting van het Be Organic Institut.

Afgenomen<br />
<strong>Producten</strong>

Aangeboden
Behandelingen

Be Organic Institut biedt verschillende biologische behandelingen op gebied van haar en huid. Al deze behandelingen worden uitgevoerd met ecologisch verantwoorde producten. Zo biedt Be Organic Institut natuurlijke kappersbehandelingen. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van plantaardige haarkleuring. Hierdoor blijft het haar gezond na de kleuring.

Ook biedt Be Organic Institut natuurlijke gezichtsbehandelingen aan. De behandelingen worden uitgevoerd met producten van NOELIE. Be Organic Institut en NOELIE zijn beide opgericht door Bahar Krahn. Zo kan het bedrijf biologische behandelingen bieden met producten waar zij de oorsprong van weten.

Aangeboden<br />
<strong>Behandelingen</strong>