Beauty
Angel

Ben je opzoek naar een beauty behandeling die de symptomen van huid veroudering aanpakt in plaats van deze te verbergen? Dankzij de innovatie lichttechnologie van Beauty Angel wordt je huid een nieuw leven in geblazen. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld wordt verbeterd. Het enige wat je hoeft te doen? Enjoy the light en relax! Wat klinkt als een droom, wordt met Beauty Angel werkelijkheid.

Afbeelding 1 van 3
  • Beauty Angel Bellezi
  • Beauty Angel Beurs
  • Beauty Angel

Beauty Angel
Keuzes

Speciaal voor de behandelingen van Beauty Angel hebben wij de Silk Evo bekleed met het Silverguard kunstleder in de kleur roze. Dit is in lijn met het logo en de huisstijl van het merk. De Silk Evo S4 is een van onze best verkochte behandelstoelen.

<strong>Beauty </strong><strong>Angel</strong><br />
Keuzes

BEAUTY
ANGEL

Ontdek Beauty Angel, een innovatieve lichttechnologie die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. De unieke lichtspectra stimuleren de fibroblasten waardoor de lichaamseigen productie van collageen, elastisch en hyaluron wordt gestimuleerd. Tijdens de behandeling zal de doorlaatbaarheid van de huid toenemen. Dit zorgt ervoor dat hoogwaardige cosmetische producten effectief in de huid kunnen doordringen en de werking ervan verbeteren. Een Beauty Angel behandeling is de perfecte aanvulling op elke schoonheidsbehandeling.

Beauty Angel is naast de merken Ergoline en Wellsystem onderdeel van de JK Group. Een invloedrijke leverancier die op het gebied van lifestyle, wellness en gezondheidszorg.

<strong>BEAUTY </strong><br />
ANGEL