Bloy
Institute

BLOY is een van dé huidinstituten in Amsterdam-Zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Iedere cliënt start met een uitgebreide skin check en krijgt een geheel persoonlijk behandelplan. Elke huid is anders en dat vraagt om een specifieke aanpak qua behandelingen, skincare producten voor thuis en de samenstelling van de juiste supplementen.

Afbeelding 1 van 2
  • BLOY Winkel
  • BLOY Institute Winkel

Ervaring met Bellezi

Als voormalig accountmanager bij diverse salons heb ik Bellezi ontmoet op de Beauty Trade; voor mij was dit direct een positieve ervaring. Ook voor de opening van mijn tweede zaak heb ik direct de banken besteld bij deze leverancier. De ervaring & kwaliteit die ik met de behandelingen wil leveren, worden ondersteunt door het comfort en de mogelijkheden van de wellnessbanken. Ook mijn ervaring met betrekking tot service ondersteunt dit. Problemen worden direct aangepakt en opgelost. Het complete pakket maakt dat ik zeer tevreden ben!

Lindsay van der Looij (Founder & Owner of BLOY Institute Amsterdam)

<strong>Ervaring met Bellezi</strong>

Bloy Institute Amsterdam

Met meer dan twaalf jaar ervaring in de schoonheidsbranche weet eigenaresse en zakenvrouw Lindsay van der Looij alle do’s & Don’ts binnen het vak. Met een aanbod van resultaatgerichte behandelingen uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten en huidspecialisten, gecombineerd met een prachtig klantenbestand van bekend- en onbekend Nederland, zorgt ze ervoor dat Bloy een van de nummer één huidinstituten in Amsterdam is.

<b>Bloy Institute Amsterdam</b>