BodySilk Laser Clinic,
Enschede

BodySilk Laser Clinic is een kliniek, gevestigd in Enschede, waar men terecht kan voor laser ontharing en huidverbetering. Met een team van ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten, die bekend staan om hun zorgvuldigheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht, bent u altijd in goede handen. BodySilk staat voor deskundigheid, kwaliteit, eerlijk advies en goede service.

Afbeelding 1 van 6
  • Body Silk Laser Clinic behandelkamer
  • Body Silk Laser Clinic behandelruimte
  • Body Silk Laser Clinic Wachtruimte
  • Body Silk Laser Clinic Wachtkamer
  • Body Silk Laser Clinic lounge
  • Body Silk Laser Clinic

BodySilk
Werkwijze

De klanten van BodySilk waarderen de werkwijze, omdat er tijd wordt genomen voor de klanten en het persoonlijk werken. Bij BodySilk bent u aan het goede adres voor ongewenste haargroei en het verbeteren van de huid. Er wordt gewerkt met een van de meest krachtige lasers: De GentleMax Pro. Op dit moment dé laser voor het ontharen.

BodySilk<br />
<strong>Werkwijze</strong>

Afgenomen
Producten

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

Body Silk Laser clinic koos tweemaal voor de Velvet Evo W4 Pro Podo. Deze wellnessbanken zijn voorzien van het Cloud 9 Super Soft Mattress™ en bekleed met het Silverguard kunstleder in de kleur Carbon. Zacht en soepel kunstleer welke een metallic glans heeft met de uitstraling van stof.

Afgenomen<br />
<strong>Producten</strong>

BodySilk
Team

Bij BodySilk Laser Clinic staat persoonlijke aandacht altijd voorop. Ze vinden het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen en daarom nemen ze tijd om de klanten voor te bereiden op de behandeling, onder andere door ze goed over de behandeling te informeren.

BodySilk<br />
<strong>Team</strong>