Caelistic Doctors
Duitsland

Caelistic Doctors is een schoonheidskliniek gevestigd in Ulm, Duitsland. Het team van gespecialiseerde artsen is toegewijd aan natuurlijke schoonheid. Dit doen ze met de veiligste en meest geavanceerde behandeltechnieken. Echte schoonheid begint aan de buitenkant, volgens Dr. Bergmann.

Afbeelding 1 van 3
  • Caelistic Doctors Behandelstoel
  • Caelistic Doctors Behandelruimte
  • Caelistic Doctors Behandelkamer

Ontstaan
Caelistic Doctors

De naam Caelistic Doctors is ontstaan uit Callistiek en Esthetiek. Callistiek houdt zich bezig met alles wat mooi is. Esthetiek gaat oorspronkelijk over alles wat onze zintuigen prikkelt. Dit hoeft niet altijd mooi te zijn. Tegenwoordig wordt esthetiek vooral gebruikt als iets mooi wordt gevonden.

Caelistic Doctors is in 2022 opgericht door Dr. Bergmann. Deze arts heeft passie voor esthetiek. Hij heeft oogheelkunde gestudeerd en is zich tijdens de opleiding gaan specialiseren in esthetiek. Als onderdeel van zijn studie heeft Bergmann in verschillende opleidingsplaatsen over de hele wereld gelopen. Denk bijvoorbeeld aan London, Dubai en Sydney.

Ontstaan<br />
<strong>Caelistic Doctors</strong>

Afgenomen
Producten

Silk Evo S4 Incl. verwarming

Caelistic Doctors zit in de medische schoonheidswereld. Ook hier heeft Bellezi behandelstoelen voor. Het team heeft voor twee modellen gekozen. De eerste is de Silk Evo S4. Dit is één van onze behandelstoelen. De Silk Evo is zeer geschikt voor gezicht- en laserbehandelingen, maar ook mogelijk als behandelstoel voor lichaamsbehandelingen.

Fasano W3 Incl. verwarming

Naast de Silk Evo S4 heeft de medische kliniek de keuze gemaakt voor de Fasano W3. De Fasano W3 is door het ontwerp te gebruiken voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Het model is compacter waardoor deze geschikt is voor kleinere ruimtes.

Afgenomen <br />
<strong>Producten</strong>

Aangeboden
Behandelingen

Caelistic Doctors biedt verschillende diensten op het gebied van uiterlijke schoonheid. De meest bekende hiervan is botox. Botox is een middel dat in de huid wordt gespoten. Hierdoor ontspannen de spieren die voor rimpels zorgen. Naast botox bieden zij onder andere hyaluron en vitamine infuus behandelingen. Verder biedt Caelistic Doctors PRP, Sculptra en vetbehandelingen aan.

Alle behandelingen die Caelistic Doctors biedt, worden uitgevoerd met de meest betrouwbare en moderne behandelmethodes. Hierdoor komt het resultaat er zo natuurlijk mogelijk uit te zien. Bezoekers aan de kliniek worden behandeld door een geduldige arts die uw individuele behoeften begrijpt.

Aangeboden<br />
<strong>Behandelingen</strong>