Deltion College,
Zwolle

Op de afdeling Beauty, Body & Care binnen het Deltion College in Zwolle worden leerlingen opgeleid tot (allround) schoonheidsspecialist. De opleiding omvat kennis over alles met betrekking tot de huid, het lichaam en bijbehorende behandelingen.

Afbeelding 1 van 4
  • Deltion college zwolle
  • Deltion college zwolle 6
  • Deltion college zwolle 8
  • 2021 11 DELTION BBC 11

Wat het Deltion College wil bereiken

Het Deltion College wil bereiken dat de studenten weten op welke manier een huidanalyse het beste uitgevoerd kan worden en hoe geeft men als specialist hier het beste advies in. Ook wordt er gewerkt aan ondernemersvaardigheden, waardoor zij de mogelijkheid krijgen om uiteindelijk een eigen salon te starten.

<strong>Wat het Deltion College </strong>wil bereiken

Afgenomen
Producten

De Beauty Body en Care afdeling is voorzien van een compleet pakket met producten van Bellezi. Hierbij hebben ze gekozen voor de Velvet Evo W4. Deze wellnessbank is multifunctioneel en daardoor geschikt voor zowel gezichts-als lichaamsbehandelingen. Naast het ultieme comfort en de uitstraling van een exclusieve wellnessbank heeft dit model de functionaliteiten van een traditionele behandelstoel.

Als aanvulling hierop is het Deltion College in het bezit van Bellezi taboeretten, trolleys en loop lampen, zodat er per leerling een complete set kan worden gebruikt tijdens praktijklessen. Het maakt ons trots om onderdeel te mogen uitmaken van het Deltion College en op deze manier een bijdrage te kunnen leveren bij het opleiden van de studenten.

Afgenomen <br />
<strong>Producten</strong>

De behandelstoel
Silk Evo S4

Om later de volledige afdeling van Deltion College te voorzien, kwamen er ook in de andere lokalen nieuwe stoelen. Deze keer vanuit de Silk Evo S4. Deze stoel heeft een modern en compact ontwerp. Het aluminium onderstel maakt het een duurzame bank voor scholen.

De behandelstoel<br />
<strong>Silk Evo S4</strong>

Impressie
Deltion College

De Beauty Body en Care afdeling beschikt over drie praktijkruimtes, een behandelkamer en een duo-behandelkamer. De behandelkamers zijn ingericht als een volwaardig salon, zodat leerlingen hier gasten kunnen uitnodigen om hen te voorzien van schoonheidsbehandelingen.

Impressie<br />
<strong>Deltion College</strong>