Ewolution the Beauty company
Kosovo

Oprichtster Erita Wilk opende in 2016 haar eerste locatie in Zwitserland. Deze artiest in uiterlijke verzorging, voornamelijk gespecialiseerd in PMU, is ook een gerenommeerd AweneX® bedrijf. Ewolution opende in de zomer van 2022 de poorten van het beautyparadijs bij Abi Çarshi, in Prizren. Een kwaliteitslocatie met een aanbod van producten die van top tot teen aan alle individuele verzorgingsbehoeften voldoen.

Afbeelding 1 van 4
  • Ewolution awenex beauty company
  • Ewolution beauty company by awenex
  • Ewolution the beauty company kosovo
  • Ewolution awenex

EWolution
Zwitserland

De oprichter van dit bedrijf, Erita Wilk, begon haar beroep als hobby en toen haar bedrijf in Zwitserland zich ontwikkelde en haar bedrijf succesvol bleek te zijn in Zwitserland, begon Wilk na te denken over het bijdragen aan de Kosovaarse markt.

Deze locatie is nu gevestigd op een van de meest bezochte en mooiste plekken van Prizren, in Abi Çarshi op de 2e verdieping.

<strong>EWolution </strong><br />
Zwitserland

Afgenomen
producten

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming
Silk Evo S4 Incl. verwarming
Sympatico Comfort
Moreno
Soft wielen Tabourets
Afgenomen <br />
<strong>producten</strong>

Meer over
AweneX®

Awenex®, opgezet in Zwitserland door Andreas Wilk, levert diensten voor cosmetische apparatuur, inclusief opleiding. Het bedrijf streeft ernaar om klanten en medewerkers met empathie en een vooruitziende blik te ondersteunen om hen te helpen verder succes te boeken.

Meer dan 325 studio's bieden nu het cryolipolyse-apparaat aan. Awenex biedt meer dan alleen dit apparaat. De aangesloten salons kunnen ook werken met apparatuur van unieke lasersystemen, radiofrequentie en lymfedrainagesystemen.

Meer over<br />
<strong>AweneX®</strong>