Five City Spa,
Laren

Bij Five City Spa in Laren leeft er passie over alle aspecten van het bereiken en behouden van een gezonde levensstijl. Zij geloven dat dit een van de aspecten is om te ontspannen en tot rust te komen van de druk van het dagelijks leven. Gunt je jezelf voldoende tijd? De gedachte achter deze Spa is om bezoekers na een behandeling weer geheel ontspannen de salon uit te zien lopen.

Afbeelding 1 van 3
  • U N8v Mnc Y
  • Five City Spa Utrecht 1
  • Five city spa utrecht

De groei
Five City Spa

In 2014 opende Five City Spa voor het eerst haar deuren in Utrecht. In augustus 2018 volgde een opening van een tweede vestiging in het hart van de Pijp in Amsterdam. Opeenvolgend, in 2021, is Five City Spa uitgebreid met een derde vestiging in het prachtige centrum van Laren.

De groei <br />
<strong>Five <strong><strong>City </strong></strong><strong>Spa </strong></strong>

Uiteenlopende
behandelingen

Alle massages worden, zoals het hoort, op maat samengesteld met speciale voorkeuren en focuspunten. Met zorg is de Signature Five Full Body Massage samengesteld, waarbij alle vijf de zintuigen aandacht krijgen. Daarnaast worden er specifieke massages aangeboden zoals de Pregnancy en Mama massages. Doordat alle zintuigen worden geprikkeld, maakt het bezoek aan deze spa tot een unieke belevenis.

Naast massages kun je bij Five City Spa ook terecht voor diverse behandelingen. Waaronder collageen boost, skin clear, intensive purification, cellular recreation, power lift for men, advanced bio lift, bindweefselmassages en pedicure.

Uiteenlopende <br />
<strong>behandelingen</strong>

Impressie

De Spa heeft een unieke sfeer, waarbij een breed publiek wordt verwelkomd, met ruime openingstijden en gunstige prijzen. Bij Five City Spa kan de klant terecht voor massages en gezichtsbehandelingen. Daarnaast maakt de firma gebruik van 100% natuurlijke producten en ervaart de klant een compleet ontspannen ambiance.

Klanten beoordelen Five City Spa gemiddeld met een 9,2. Waarbij het gebruik van 100% natuurlijke producten, de ruime openingstijden, professionele medewerkers, vriendelijke prijzen en een compleet ontspannen ambiance de voornaamste redenen zijn waarom bezoekers terugkeren bij Five City Spa.

<strong>Impressie</strong>