Hannah®
Huidcoach

Sinds 1979 staat Hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en de revolutionaire bindweefselmassages hebben samen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Dagelijks geven meer dan 450 huidcoaches in Nederland advies om de huid op een effectieve manier te reinigen en verzorgen om tot huidverbetering te komen.

Afbeelding 1 van 3
  • Hannnah huidcoach behandelstoel rood
  • Hannah Bellezi behandelstoel
  • Hannah huidcoach behandelstoel rood

samenwerking
hannah® Huidcoach

" Bellezi zien we inmiddels als grote speler in de markt. We zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en het design, maar ook de keuzemogelijkheden maakte Bellezi zeer aantrekkelijk. Hoewel we gelukkig vrijwel nooit met service te maken hebben, is alles prima in orde. De levering was vriendelijk en vakbekwaam. "

Monica van Ee (Director Hannah Skin Improvement Research Company BV)

<strong>samenwerking </strong><br />
hannah® Huidcoach

Afgenomen
Producten

Silk Evo S4 Incl. verwarming
Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming
Cargo Grande
Sympatico Comfort
Afgenomen<br />
<strong>Producten</strong>

Geef je huid
een kans

Vanaf een oogstrelende locatie aan de Apeldoorns straat, te Voorthuizen, werkt een zeer toegewijd team van gepassioneerde vrouwen en enkele (gelukkige) mannen aan innovatieve productontwikkeling en aanverwante behandelmethodes. Onder het motto ‘Geef je huid een kans’ wordt iedere dag met veel passie gewerkt en een consequente begeleiding en intensieve scholing geboden aan de huidcoaches.

<b>Geef je huid</b><br />
een kans

Meer over
hannah® Huidcoach

Binnen het totaalconcept van Hannah valt ook de gehele lijn, geproduceerd vanuit eigen huis, waar de huidcoaches dagelijks mee werken. Bij de ontwikkeling van deze producten stond de missie voorop om de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee ‘de huid’ mogelijkheden te bieden om te herstellen. Ook kan huidveroudering hierdoor vertraagd worden. Toegevoegde waarde wordt snel ontdekt bij het gebruik van deze producten.

Het unieke Hannah Coaching Center, gelegen op het fraaie landgoed in Voorthuizen, is er voor de consument die nog geen vaste Hannah huidcoach heeft.

De Hannah Huidcoaches in het Coaching Center hebben jarenlange praktijkervaring. Deze absolute specialistes zijn daarom als geen ander in staat om zowel de professional als de consument van de meest optimale informatie, behandelingen, kennis en tips te voorzien!

Meer over <br />
<strong>hannah® Huidcoach</strong>