Haparko Cosmetics
Hendrik-Ido-Ambacht

Al meer dan drie decennia heeft Haparko Cosmetics een stevige reputatie opgebouwd als belangrijke groothandel in Nederland voor gerenommeerde cosmetica en huidverzorgingsmerken. In 2023 heeft de firma het trainingscentrum volledig vernieuwd en ook uitgerust met nieuwe verwarmde wellnessbanken.

Afbeelding 1 van 2
  • Haparko cosmetics 1
  • Haparko cosmetics

Haparko Cosmetics
Merken Portfolio

Een van de merken die Haparko al jaren distribueert, is Malu Wilz. Bekend om zijn hoogwaardige producten op het gebied van Skincare, Huidverbetering en Make-up. Maar ook producten aan van ContrÂge Cosmeceuticals worden aangeboden, een Belgisch merk dat bekend staat om zijn effectieve chemische peelings.

Naast de vernieuwing in het trainingscentrum is ook sinds dit jaar het merk Skinvisibles toegevoegd aan het productportfolio. Een Zwitsers merk dat wordt ondersteund door een deskundig team van zonbeschermings- en cosmetica-experts.

Haparko Cosmetics<br />
<strong>Merken Portfolio</strong>

Bellezi producten bij
Haparko Cosmetics

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

De groothandel heeft gekozen voor de Velvet Evo W4 Pro Podo. Deze wellnessbank is ideaal voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Naast de hoogte verstelling, heeft deze bank ook een kantel functie en verstelbaar rug- en beendeel.

Cloud 9 Kussen

Het Cloud 9 kussen is sinds 2023 in de collectie en biedt het essentiële comfort voor diegene die op de bank ligt. Ronde ondersteuning in de nek en een zacht platter kussen onder het hoofd.

Arenal

Omdat er niet altijd volledig staand behandeld kan worden, is er ook gekozen voor de tabouret Arenal. Praktisch door haar minimalistische vormgeving.

Delta L2

Om binnen deze trainingsruimte alle producten binnen handbereik te hebben, maakt Haparko gebruik van de Delta L2 Trolley.

De Trolley biedt Haparko de ruimte van twee lades en gedempte zwenkwielen.

Bellezi producten bij<br />
<strong>Haparko Cosmetics</strong>

Haparko Cosmetics
Meer over

Haparko levert al meer dan 35 jaar aan de professionele schoonheidssalon en kapper. De voortdurende inzet van de organisatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid, heeft geleid tot een sterke reputatie als een consistente leverancier van cosmetica in Nederland.

Haparko Cosmetics<br />
<strong>Meer over</strong>