Het Schoonheidshuisje
België

Het Schoonheidshuisje is een schoonheidskliniek in het Belgische Schilde. Het bestaat uit een team dat als missie heeft om vrouwen zelfverzekerder en gelukkiger te maken. Dit doen zij door middel van verschillende behandelingen.

Afbeelding 1 van 3
  • Het Schoonheidshuisje dubbele behandelruimte
  • Het Schoonheidshuisje behandelstoelen
  • Het Schoonheidshuisje balie

Ontstaan
Het Schoonheidshuisje

Het Schoonheidshuisje is in 2010 opgericht door Britt Anthoni. Britt is de bedrijfsleider van het instituut en heeft een passie voor beauty. Voordat ze Het Schoonheidshuisje oprichtte, heeft ze verschillende opleidingen afgerond en veel ervaring opgedaan.

Het Schoonheidshuisje is erg gegroeid waardoor het in 2023 is verhuisd naar een groter en vernieuwd pand. Binnen het bedrijf wordt gewerkt met verschillende schoonheidsspecialisten die continu worden bijgeschoold. Deze schoonheidsspecialisten zijn hierdoor in staat om de behandelingen tot in perfectie uit te voeren. Door de verschillende specialisten in dienst kan Het Schoonheidshuisje verschillende behandelingen aanbieden die door opgeleide schoonheidsspecialisten worden uitgevoerd.

<strong>Ontstaan</strong><br />
Het Schoonheidshuisje

Afgenomen
Producten

Fasano W3 Incl. verwarming

Het Schoonheidshuisje is actief in de beautysector. Bellezi heeft hier verschillende wellnessbanken voor. Britt en haar team hebben gekozen voor de Fasano W3 en de Velvet Evo W4. Beide wellnessbanken zijn ontworpen voor lichaams- en gezichtsbehandelingen. De wellnessbanken sluiten aan op de openlijke en rustige inrichting van de salon.

Velvet Evo W4 Incl. verwarming
Arenal

Naast de wellnessbanken hebben zij gekozen voor twee verschillende tabourets. De Arenal en de Torres Comfort. Beide tabourets hebben een platte zitting en zijn in hoogte verstelbaar. In tegenstelling tot de Arenal, heeft de Torres Comfort een rugleuning. Deze rugleuning is in hoogte en positie verstelbaar.

Torres Comfort
Afgenomen<br />
<strong>Producten</strong>

Aangeboden
Behandelingen

Door het team van schoonheidsspecialisten met ieder hun eigen specialiteit kunnen zij veel verschillende behandelingen aanbieden. Behandelingen die alles van top tot teen omvatten. Het Schoonheidshuisje biedt bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen aan zoals een medische peeling of een hydrafacial. Daarnaast kunt u kiezen voor een huidanalyse. Hiermee kunt u uw huid ook thuis de verzorging geven die het verdient. U kunt ook kiezen voor een behandeling van uw wimpers en wenkbrauwen.

Naast alle gezichtsbehandelingen biedt Het Schoonheidshuisje ook behandelingen voor de rest van het lichaam, denk hierbij aan een massages of manicure. Ontharing door middel van wax is al langer een mogelijke behandeling, maar sinds 2023 biedt Het Schoonheidshuisje ook laserbehandelingen aan.

Aangeboden<br />
<strong>Behandelingen</strong>