House Of Rituals
Amsterdam

Ter ere van het 20-jarig bestaan heeft Rituals in 2020 zijn merk uitgebreid met House Of Rituals. In House Of Rituals ervaart u de holistische beleving van het Rituals merk. In het gebouw kunt u naast een retail winkel ook een restaurant, Body Spa en Mind Oasis vinden.

Afbeelding 1 van 3
  • House Of Rituals Pedicure ruimte
  • House Of Rituals Wellnessruimte
  • House Of Rituals Duo Behandelkamer

Afgenomen
Producten

Velvet Evo W4 Pro

House Of Rituals heeft gekozen voor de Velvet Evo W4 pro. Deze worden gebruikt in combinatie met de stoelhoezen. De lichte stoelhoezen passen goed bij de rustgevende uitstraling van de Body Spa.

Sympatico Comfort

Naast de wellnessbanken heeft House Of Rituals ook gekozen voor de Sympatico Comfort tabourets. De tabourets zijn multifunctioneel inzetbaar. Niet alleen tijdens gezichtsbehandelingen zorgen ze voor een ergonomisch verantwoorde positie. Ook bij de pedicure behandelingen worden ze ingezet.

Afgenomen<br />
<strong>Producten</strong><br />
<br />

Ontstaan
House of Rituals

Het merk Rituals is in 2000 opgericht in Amsterdam. Rituals is een gecertificeerde B Corp. Dit is een internationale erkenning dat een bedrijf een grote, positieve invloed heeft op het milieu en de mens.


In 2020 heeft het merk, dat bekend staat om lichaamsverzorging en geurbeleving, een gelijknamige flagship store genaamd geopend: ‘House Of Rituals’. Bij deze locatie ligt de focus niet alleen op de verkoop van producten. De winkel biedt een totaalplaatje met spa en restaurant.

Ontstaan <br />
<strong>House of Rituals</strong>

Aangeboden
Behandelingen

House Of Rituals biedt een breed scala aan behandelingen aan. Dit zijn behandelingen voor zowel lichaam als geest. Op deze locatie worden lichaams- en gezichtsbehandelingen aangeboden bij het onderdeel 'Body Spa'. Dit is een speciale afdeling gericht op het uiterlijke welzijn van het lichaam. Bijvoorbeeld doormiddel van massages. Binnen House Of Rituals wordt gebruikt gemaakt van de Rituals producten. De producten van Rituals worden gemaakt met minimaal 90% natuurlijke ingrediënten.

Naast de Body Spa heeft House Of Rituals de ‘Mind Oasis’. Hier vallen alle behandelingen voor de geest onder. House Of Rituals biedt bijvoorbeeld verschillende begeleide meditaties aan. Al deze meditaties hebben voordelen voor de geestelijke gezondheid, zoals het verminderen van stres.

Aangeboden <br />
<strong>Behandelingen</strong>