Mittsu Institute
Amsterdam

Mittsu Institute is een privékliniek in Amsterdam-Zuid. Het bedrijf is opgericht door Dr. Frank Niessen en Belinda Roeging met als doel om een natuurgetrouw resultaat te bereiken door middel van plastische chirurgie en huidtherapie.

Afbeelding 1 van 1
  • Mittsu Velvet Evo W4

Over
Mittsu

Bij Mittsu zijn ze ervan overtuigd dat binnen en buiten met elkaar in verbinding staat. Een ontspannen geest draagt bij aan betere resultaten. Daarom zorgen ze ervoor dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen tijdens het behandeltraject.

Ook is de wetenschap een kernwaarde waar Mittsu veel belang aan hecht. Chirurgische ingrepen en andere behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en ervaring. Hierdoor is Mittsu continu op zoek naar beter behandelingen met mooiere resultaten.

Over<br />
<strong>Mittsu</strong>

Mittsu
Inrichting

Het interieurontwerp is uitgevoerd door Studio LDE. Met de volledig op maat gemaakte meubels, konden ook de wellnessbank en werkstoel niet achterblijven.

Mittsu<br />
<strong>Inrichting</strong>

Bellezi Producten
bij Mittsu

Velvet Evo W4 Incl. verwarming

Mittsu heeft gekozen voor een Velvet Evo W4 wellnessbank. Deze wellnessbank is geschikt voor behandelingen van het gezicht en het lichaam. Dit past goed bij de behandelingen die Mittsu aanbiedt. Het onderstel van de wellnessbank is op kleur gespoten, waardoor deze volledig in het interieur van Mittsu past.

Onder het custom wish label biedt Bellezi verschillende mogelijkheden om wellnessbanken of behandelstoelen nog verder naar wens te ontwikkelen.

Sympatico Comfort

Naast de Velvet Evo is ook de Sympatico Comfort aangepast naar het ontwerp van Studio LDE. Deze tabouret heeft een ergonomisch model waardoor deze voor zowel korte als lange behandelingen ideaal is. De zadelzit en de verstelbare rugleuning ontlasten de rug, schouders en nek.

<strong>Bellezi Producten </strong><br />
bij Mittsu