Monastic Medical Beauty
Zwitserland

Monastic Medical Beauty is een schoonheidssalon in St. Gallen, Zwitserland. De salon biedt behandelingen op het gebied van anti-aging en schoonheid.

Afbeelding 1 van 3
  • MONASTIC Medical Beauty werkruimte zijkant
  • MONASTIC Medical Beauty werkruimte
  • MONASTIC Medical Beauty balie

Esthetische
Geneeskunde

Monastic Medical Beauty is een bedrijf op het gebied van ethische geneeskunde. Dit doet het bedrijf voor zowel het gezicht als de rest van het lichaam. De eigenaar van het bedrijf is Carmen Möhl. Voordat ze Monastic Medical Beauty oprichtte was ze werkzaam in een kliniek in Oost-Zwitserland. Carmen hecht waarde aan het voortdurend verbeteren van de diensten die haar praktijk aanbiedt. Dit doe door het continu leren van nieuwe methoden in de cosmetische esthetiek.

Esthetische <br />
<strong>Geneeskunde</strong>

Afgenomen
Producten

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

Monastic Medical Beauty heeft gekozen voor de Velvet Evo W4 Pro Podo. Deze wellnessbank heeft een verstelbaar en afneembaar voetenstuk, waardoor deze ook voor langere klanten erg fijn is. Daarnaast heeft het verstelbare armsteunen. De wellnessbank heeft een onderstel van aluminium, wat het extra sterk maakt. Hierdoor is de bank geschikt voor veel verschillende behandelingen.

Torres Comfort

Naast de wellnessbank heeft Monastic Medical Beauty voor de tabouret Torres Comfort gekozen. Dit is een tabouret met een platte zitting en een rugleuning. De salon heeft een tijdloze en rustgevende uitstraling. De lichte kleur van de tabouret en wellnessbank dragen hier goed aan bij.

Afgenomen<br />
<strong>Producten</strong>

Aangeboden
Behandelingen

Monastic Medical Beauty biedt behandelingen voor het gehele lichaam aan. Alle behandelingen zijn gericht op het verbeteren en het vermooien van het lichaam. Behandelingen voor het gezicht zijn bijvoorbeeld Mesotherapie en Five Elements by Monastic. Five Elements is een door Monastic Medical Beauty uitgevonden behandeling tegen het verouderen van de huid. Verder biedt het permanente make up aan om de huid er mooier uit te laten zien.

Lichaamsbehandelingen zijn vooral gericht op het verminderen van vetweefsel en waterretentie van het lichaam. Hier worden verschillende behandelingen voor aangeboden. Daarnaast worden er laserbehandelingen aangeboden, om haren permanent te verwijderen. Monastic Medical Beauty biedt ook exclusief voor mannen een aanvullende behandeling in de vorm van een pedicure aan.

Aangeboden<br />
<strong>Behandelingen</strong>