PAC Interiors
België

PAC Interiors is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en inrichten van ruimtes voor de wellness- en beautybranche. Met meer dan 75 jaar ervaring en een team van professionals biedt PAC een advies op maat voor iedere ruimte.

Afbeelding 1 van 2
  • PAC Interiors showroom
  • PAC Interiors

Meer over
PAC Interiors

PAC Interiors is opgericht in 1936 en is sindsdien uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Het bedrijf biedt maatwerkoplossingen voor iedere ruimte en elk budget. PAC Interiors werkt met een gepassioneerd team dat alles verzorgt, van eerste gesprek tot de oplevering. Daarnaast maakt PAC Interiors uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit producten in haar inrichtingen.

<strong>Meer over</strong><br />
PAC Interiors

PAC Interiors
Showroom

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

PAC Interiors heeft verschillende wellnessbanken en behandelstoelen van Bellezi in haar showroom staan. Eén daarvan is de Velvet Evo W4 Pro Podo. Deze wellnessbank is geschikt voor alle soorten behandelingen. Door de armleuningen is het mogelijk om dicht bij het gezicht te werken en de breedte van de bank is ideaal voor lichaamsbehandelingen.

Silk Evo S4 Incl. verwarming

De Silk Evo S4 is een compacte behandelstoel, waardoor deze perfect past in kleinere behandelruimtes. In tegenstelling tot de meeste behandelstoelen, maakt de Silk Evo gebruik van een verticaal omhoog bewegende aluminium kolom. Daarnaast beschikt de stoel over een kantelfuntie, waardoor deze geschikt is voor zowel gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Fasano W3 Incl. verwarming

Ook de Fasano W3 is geschikt voor kleinere ruimtes. Deze wellnessbank is minder breed dan de Velvet Evo W4 Pro Podo, maar is desondanks uitstekend geschikt voor gezichts- en laserbehandeling. Net als alle ander wellnessbanken en behandelstoelen is ook de Fasano voorzien van ons Cloud 9 Super Soft Mattress™ en LINAK® motoren.

Sympatico Comfort

Het Bellezi assortiment bestaat uit vier verschillende tabourets. Hierbij is er de mogelijkheid om te kiezen uit een zadelzit of een platte zitting en de keuze tussen wel of geen rugleuning. Bij alle modellen is er rekening gehouden met het comfort en de houding van de behandelaar, waardoor een langere behandeling geen probleem is.

Delta L2

Naast de verschillende wellnessbanken en tabourets, biedt PAC Interiors ook verschillende trolleys en de Acqua di Bellezi aan.

PAC Interiors<br />
<strong>Showroom</strong>

PAC Interiors
X Bellezi

PAC Interiors is een van Bellezi’s partners en distribueert dan ook de producten in België. Dit betekent dat we niet alleen samenwerken met PAC Interiors, maar dat je hier ook het Bellezi assortiment kunt bewonderen, testen en aanschaffen.

PAC Interiors <br />
<strong>X Bellezi</strong>