BELLEZI IN UW INBOX

Krijg een maandelijkse update over Bellezi. Laat u inspireren door trends, acties en sfeerbeelden. Kom ook all ins- en outs te weten over ons productassortiment.

Precise Tale Berlin
Potsdamer Platz

De Precise Tale Berlin biedt een ontsnapping aan de dagelijkse sleur en speelt als toekomstig spa- en wellness hotel in op ontspanning. Het hotel ligt op loopafstand van het bekende Potsdamer Platz; zo ook op veel andere bezienswaardigheden in de Duitse hoofdstad.

© Beelden Precise Hotels

Afbeelding 1 van 5
  • Precise tale hotel berlin deutschland
  • Precise tale potsdamer platz
  • Precise Tale Berlin Potsdamer Platz Hotel Exterior
  • Precise Tale Berlin Potsdamer Platz Hotel Exterior 1
  • Roomi detail precise tale berlin

Meer over
De nieuwe spa

" De Spa at the Tale Berlin zal gasten uitnodigen om te ontspannen van de drukte van de stad met kenmerkende behandelingen en om nieuwe energie op te doen in de fitnessruimte met ultramoderne apparatuur en machines. " - Precise Tale Hotel Berlin

Meer over <br />
<strong>De nieuwe spa</strong>

Afgenomen
producten

Velvet Evo W4 Pro Podo

Het hotel koos voor de customized versie waarbij de aluminium kolommen zwart gespoten zijn.

Arenal
Torres Comfort
Soft wielen Tabourets
Afgenomen <br />
<strong>producten </strong>

Meer over
Precise Hotels

De Pricese collectie van verschillende hotels én resorts omvat uiteenlopende locaties. Van prachtige 5 sterrenhotels waar de ontspanning van gasten en het in stijl weg blijven van de drukte voorop staat. Daarnaast biedt het concern zogeheten Clubs, waar het een oase van rust is en een centrum van welzijn en genot voor zowel koppels als gezinnen. Dit alles tussen uitzonderlijk mooie landschappen.

De Precise hotels en resorts zijn te vinden in verschillende Europese landen; waarbij er in Duitsland bij uitstek veel locaties zijn. Ook de landen Spanje en Italië mogen niet in vergetelheid raken.

Meer over <br />
<strong>Precise Hotels</strong>