BELLEZI IN UW INBOX

Krijg een maandelijkse update over Bellezi. Laat u inspireren door trends, acties en sfeerbeelden. Kom ook all ins- en outs te weten over ons productassortiment.

Reviderm Skinmedics Baden Zwitserland

U vindt Reviderm Skinmedics Baden in de Zwitserse plaats Untersiggenthal. Reviderm Skinmedics Baden is een huid- en cosmeticaspecialist welke gerund wordt door Marisa Lack-Winkler. Samen met haar team heet ze de gasten van harte welkom.

Afbeelding 1 van 2
  • Reviderm Skinmedics Baden winkel
  • Reviderm Skinmedics Baden buitenkant

Over
Reviderm

Reviderm Skinmedics Baden is onderdeel van het moederbedrijf Reviderm. Reviderm is een huid- en cosmeticaspecialist. Het bedrijf biedt volledige huidverzorging. Reviderm zoekt uit welke verzorging het beste bij uw huid past en geeft u persoonlijk advies. Reviderm is een Duits bedrijf en werkt onder het motto ‘quality made in Germany’.

Reviderm Skinmedics Baden is een van de vestigingen die deze op-maat-gemaakte behandelingen uitvoert. Naast Reviderm Skinmedics zijn er ook andere firma's in de schoonheidsbranche die gebruik maken van de producten en behandelwijze van Reviderm. Door de manier van werken van Reviderm, krijgt iedere cliënt een op maat gemaakt advies. Het bedrijf ziet het als zijn doel om iedereen comfortabel te laten voelen in hun eigen huid.

Over<br />
<strong>Reviderm</strong>

Afgenomen
Producten

Velvet Evo W4 Pro Podo

Reviderm Skinmedics Baden heeft gekozen voor de Velvet Evo W4 Pro Podo. Dit model heeft alle gemakken van een klassieke behandelstoel. Verder heeft het een uitschuifbaar voeteneinde. De Velvet Evo heeft een lage instap. Door de maximale werkhoogte van 105 centimeter is het niet alleen mogelijk om zittend; maar ook staand te behandelen.

Het bedrijf heeft de wellnessbank met witte bekleding en een wit onderstel. Deze combinatie past goed binnen het strakke interieur van de kliniek.

Afgenomen <br />
<strong>Producten</strong>

Aangeboden
Behandelingen

Reviderm Skinmedics Baden biedt vooral behandelingen voor het gezicht. Dit zijn bijvoorbeeld Hydrafacials en Vega-radiofrequenties. Daarnaast biedt het behandelingen zoals een PCA-peeling en microneedling. Ook voor wenkbrauwen en wimpers biedt Reviderm Skinmedics Baden behandelingen.

Aangeboden<br />
<strong>Behandelingen</strong>