Reviderm Skinmedics Baden Zwitserland

U vindt Reviderm Skinmedics Baden in de Zwitserse plaats Untersiggenthal. Reviderm Skinmedics Baden is een huid- en cosmeticaspecialist welke is opgestart en gerundt wordt door Marisa Lack-Winkler. Samen met haar team heet ze de gasten van harte welkom.

Afbeelding 1 van 2
  • Reviderm Skinmedics Baden winkel
  • Reviderm Skinmedics Baden buitenkant

Afgenomen
Producten

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

Reviderm Skinmedics Baden heeft gekozen voor de Velvet Evo W4 Pro Podo. Dit model heeft alle gemakken van een klassieke behandelstoel. Verder heeft het een uitschuifbaar voeteneinde. De Velvet Evo heeft een lage instap. Door de maximale werkhoogte van 105 centimeter is het niet alleen mogelijk om zittend; maar ook staand te behandelen.

Het bedrijf heeft de wellnessbank met witte bekleding en een wit onderstel. Deze combinatie past goed binnen het strakke interieur van de kliniek.

Afgenomen <br />
<strong>Producten</strong>

Aangeboden
Behandelingen

Reviderm Skinmedics Baden biedt vooral behandelingen voor het gezicht. Dit zijn bijvoorbeeld Hydrafacials en Vega-radiofrequenties. Daarnaast biedt het behandelingen zoals een PCA-peeling en microneedling. Ook voor wenkbrauwen en wimpers biedt Reviderm Skinmedics Baden behandelingen.

Aangeboden<br />
<strong>Behandelingen</strong>