Rijn IJssel
Arnhem Nederland

Met 23 locaties biedt Rijn Ijssel een uiteenlopend aanbod van opleidingen. Hier tussen schittert ook de schoonheidsopleiding. Hier leren studenten de fijne kneepjes van het vak, van specifieke behandelingen zoals acne-bestrijding en huidverbeterende massages, tot technieken als de shiatsu-methode. Wat het programma compleet maakt, is de ondernemerscomponent.

Afbeelding 1 van 4
  • Rijn ijssel arnhem
  • Rijn ijssel arnhem beauty 4
  • Schoonheidsafdeling rijn ijssel
  • Rijn ijssel arnhem beauty 1

Bellezi producten
bij Rijn IJssel

Op MBO niveau 3 en 4 kunnen studenten professionals worden in de schoonheidsindustrie. Doordat er uiteenlopende specialisaties worden beoefend, is het belangrijk dat een behandelstoel of bank multifunctioneel is.

De Bellezi Velvet Evo W4 is een multifunctionele bank met vier motoren én verwarming. De bank loopt taps toe aan het hoofdeinde, waardoor het gelaat goed te bereiken is. Om de bank nog weerbaarder te maken voor invloeden van buitenaf, koos Rijn IJssel voor het speciale Aluminium onderstel én de leerkleur Carbon Zwart. De bank is in samenwerking met de Moreno tabouret een sterk duo voor praktijklokalen.

<strong>Bellezi producten</strong><br />
bij Rijn IJssel

Impressie Rijn IJssel
Schoonheidsafdeling

Impressie Rijn IJssel<br />
<strong>Schoonheidsafdeling</strong>

Meer over
Rijn IJssel

De didactische aanpak van Rijn IJssel is eveneens uniek. Studenten worden aangemoedigd om in hun eigen tempo te studeren. De modules van vijf weken, afgerond met praktijkopdrachten, zorgen voor een gestructureerd en doelgericht leertraject.

Het welzijn van de student staat centraal. Dankzij de kleinschaligheid krijgt iedereen de nodige aandacht en begeleiding. Dit betekent niet alleen kennisoverdracht, maar ook persoonlijke coaching om het beste uit jezelf te halen.

Meer over<br />
<strong>Rijn IJssel</strong>