Smilestore Zahnkosmetik
Essen

In het hart van Rüttenscheid (Essen) kunt u terecht bij deze prachtige Smilestore Tandcosmetica Studio. Hier ligt de focus op het creëren van een ontspannen sfeer zodat u de drukte van het dagelijks leven even kunt vergeten. Smilestore gaat voor een stralende, witte glimlach en dàt zonder pijn en bijwerkingen.

Afbeelding 1 van 5
  • Innenansicht 3
  • Behandlung 9 002
  • Innenansicht 6 002
  • WC 002
  • Innenansicht 1 002

Alles over
Smilestore Essen

Met meer dan 18 jaar ervaring & passie voor cosmetisch tanden bleken, en een 10-jarig bestaan van de Smilestore, weten Kim en Kay zeker wat zij doen. Bij het cosmetisch bleken van de tanden worden verkleuringen voorzichtig verwijderd; met behulp van een actieve zuurstof. Dit biedt ontzettend veel voordelen én kan meerdere malen herhaald worden. Is een witte kleur nog niet voldoende; dan kunt u zelfs kiezen voor een tandjuweel. Professioneel bevestigd waardoor ze jaren lang mee kunnen gaan.

Deze mooie referentie in Duitsland koos in 20218 al voor de Premio S5 behandelstoelen. Omdat wij continu blijven doorontwikkelen, bevindt er zich ook een doorstroom in ons assortiment. Interesse in een zelfde soort behandelstoel? We raden u aan om een blik te werpen op de behandelstoelen Figo S4 of Silk Evo S4.

Alles over<br />
<strong>Smilestore Essen</strong>