Soho House of Beauty
Boekarest, Roemenië

Genesteld in het Hart van Boekarest is het alles omvattende Soho House of Beauty te vinden. Deze onderneming heeft de deuren geopend in september 2023 en biedt een ongeëvenaarde ervaring, gecombineerd met een team van gepassioneerde professionals die enkel met topkwaliteit producten uit de schoonheidsindustrie werken. Dit is niet zomaar een plek voor schoonheid; het is een oase waar zorg, detail en toewijding samenkomen om elke bezoeker hun natuurlijke uitstraling te laten herontdekken en versterken.

Afbeelding 1 van 5
  • Soho house of beauty
  • Soho house beauty
  • Soho house of beauty ro
  • Soho houseofbeauty roemenia
  • Soho house of beauty roemenia 2

Soho House of Beauty
Veelzijdig aanbod

Hoewel Soho House of Beauty een indrukwekkend scala aan wenkbrauw- en wimperservices biedt, strekt hun expertise zich veel verder uit. Ze specialiseren zich in diverse cosmetische behandelingen zoals Obagi, Dermapen Micron Needling en Hydrafacial behandelingen. Of een bezoeker nu kiest voor een zuurstofbehandeling om de huid te verjongen of een Endosferen gezichtsmassage voor totale ontspanning, elke dienst wordt aangeboden met het welzijn van de klant in gedachten. En de diensten stoppen niet bij het gezicht. Soho biedt ook een scala aan lichaamsbehandelingen, massages, ontharingsprocedures en zelfs kappers-, manicure- en pedicurediensten, zorgend voor een complete transformatie van top tot teen.

<strong>Soho House of Beauty</strong><br />
Veelzijdig aanbod

De hoogste
kwaliteit bij Soho

Soho House of Beauty heeft in iedere behandelruimte gekozen voor apparatuur en meubilair van de premium kwaliteit. Zo ook in de ruimtes waar wordt gewerkt met de wellnessbanken van Bellezi. De Velvet Evo W4 Pro Podo is een graag geziene bank binnen de hotel- en spawereld. Door de multifunctionele inzetbaarheid is de bank zowel geschikt voor gezicht- en lichaamsbehandelingen. Het Cloud 9 matras en de vierde motor zorgen samen voor een aangenaam zacht en zwevend gevoel.

De hoogste <br />
<strong>kwaliteit bij Soho</strong>

Afgenomen producten
Bellezi

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming
Sympatico Comfort
Soft wielen Tabourets
Afgenomen producten<br />
<strong>Bellezi</strong>

Meer dan Esthetiek
Soho House

Bij Soho House of Beauty gaat het niet alleen om uiterlijk. Het is een plek waar elk individu wordt gezien en gewaardeerd, waar hun unieke schoonheid wordt gevierd en geaccentueerd. Hier is elke behandeling, elke dienst, en elke aanraking bedoeld om de klant zich gewaardeerd, vernieuwd en verjongd te laten voelen.

Wie op zoek is naar een holistische schoonheidservaring in Boekarest, zal ontdekken dat Soho House of Beauty elke verwachting overtreft

<strong>Meer dan Esthetiek</strong><br />
Soho House