Spa Salonnepro
Nederland

Spa Salonnepro is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in huidverzorging. Het bedrijf biedt verschillende huidverzorgingsproducten aan voor iedere huidtype.

Afbeelding 1 van 1
  • Spa Salonne Pro

Ontstaan
Spa Salonnepro

Salonnepro werd in 2008 opgericht door Sharon en Selma, die hiervoor al een professionele samenwerking hadden. Oorspronkelijk ontwikkelde Spa Salonnepro uitsluitend producten voor microneedling en chemische peelings. Enkele jaren later is hier een volledige huidverzorgingslijn aan toegevoegd, met als doel om iedereen natuurlijke huidverzorging te kunnen bieden. Dit markeerde het begin van de uitbreiding van het assortiment, dat nu bestaat uit 150 verschillende producten.

Ontstaan <br />
<strong>Spa Salonnepro</strong><br />

Bellezi producten bij
Spa Salonnepro

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

Spa Salonnepro heeft gekozen voor de zwarte Velvet Evo W4 Pro Podo's. Deze wellnessbanken passen goed in het strakke interieur van de salon. De kantelfunctie en de uitklapbare armsteunen van de wellnessbank zijn ideaal voor cosmetische merken die dicht bij het gezicht moeten werken. Bovendien biedt de kantelfunctie comfortabele posities tijdens langere behandelingen, zoals de bio peel die Spa Salonnepro aanbiedt.

Sympatico Comfort

Spa Salonnepro heeft naast de Velvet Evo's ook de Sympatico Comforts in de salon. Ook voor de tabourets heeft het bedrijf de kleur zwart gekozen. Deze tabourets, in combinatie met de Soft wielen, zorgen voor een ideale werkstoel voor de schoonheidsprofessional. De tabouret is voorzien van zadelzit en verstelbare rugleuning. De Soft wielen onder de tabourets zorgen voor een geruisloze beweging op harde vloeren.

Kussen met logo

Spa Salonnepro heeft ook gepersonaliseerde nekkussens toegevoegd om de saloninrichting compleet te maken. Op deze nekkussens staat het logo van de salon geborduurd. De nekkussens zorgen voor optimaal comfort van de klanten van de salon.

<b>Bellezi producten bij</b><b><br />
</b>
Spa Salonnepro<br />

Producten &
Behandelingen

Spa Salonnepro heeft een breed assortiment aan producten. Alle producten van Spa Salonnepro zijn vegan en organisch. Producten zijn te vinden in verschillende verzorgingslijnen. Daarnaast biedt het bedrijf producten voor specifieke huidklachten.

De producten van Spa Salonnepro worden ontwikkeld door één van de oprichters, Sharon Pieters. Sharon heeft een achtergrond in biochemie en een passie voor cosmetische ingrediënten. Op deze manier maakt Spa Salonnepro producten en ontwikkelt het behandelingen die samenwerken met het lichaam.

In de trainingsruimte van Spa Salonnepro worden verschillende trainingen gegeven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de, door het bedrijf ontwikkelde, producten. Tijdens de trainingen wordt de achtergrond van de behandeling uitgelegd en leren schoonheidsspecialisten de behandelingen in de praktijk uit te voeren.

<strong>Producten & </strong><strong><br />
</strong>
Behandelingen<br />

Meer over
Spa Salonnepro

Spa Salonnepro wordt door verschillende schoonheidsspecialisten gebruikt. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook haar eigen consumenten producten. Het hoofdkantoor met trainingsruimte is gevestigd in Renkum. In deze trainingsruimte worden trainingen met de producten van Spa Salonnepro gegeven, waaronder microneedling en dermaplaning.

Meer over <br />
<strong>Spa Salonnepro</strong><br />