BELLEZI IN UW INBOX

Krijg een maandelijkse update over Bellezi. Laat u inspireren door trends, acties en sfeerbeelden. Kom ook all ins- en outs te weten over ons productassortiment.

Tamina Therme
Bad Ragaz

"De unieke architectuur, de fascinerende sfeer met de verscheidenheid aan lichtconcepten en de vriendelijke service van het bekwame personeel maken deze thermen een bijzondere plek."

Afbeelding 1 van 3
  • TT Innen Mood 1
  • Tamina therme sauna
  • TT Massage Frau Rueckenlage behandlung

Ontdek
Tamina Therme

Deze magische Thermen in Bad Ragaz (Zwitserland) bestaat al 150 jaar. In de Tamina Therme kunt u het geneeskrachtige thermaalwater van de nabijgelegen Tamina-bron in zijn zuiverste vorm ervaren. Ontdek de moderne badzone van ongeveer 7.300 m2 en laat het 36,5° warme water op u inwerken in de met licht overgoten ambiance. Of dompel u onder in hun dromerige saunawereld en geniet van de edele binnenruimte met unieke opgietervaringen en saunarituelen.

Ontdek<br />
<strong>Tamina Therme</strong>

Producten bij
Tamina Therme

Velvet Evo W4 Pro Podo
Sympatico Comfort
Torres Comfort
Soft wielen Tabourets
<strong>Producten bij</strong><br />
Tamina Therme

Behandelingen bij
Tamina Therme

In deze Thermen kunt u speciale HAKI-behandelingen en rituelen ondergaan. Ook zou u kunnen kiezen voor de klassieke-, wellness-, handen- of voeten massages. Buiten dat biedt deze plek klassieke en anti-aging gezichtsbehandelingen, ontharingsbehandelingen én als kers op de taart beauty behandelingen zoals het verven en behandelen van wenkbrauwen en wimpers.

<strong>Behandelingen bij</strong><br />
Tamina Therme