The Grand Hotel Eastbourne
Engeland

In de Engelse plaats Eastbourne vindt u The Grand Hotel Eastbourne. Een vijfsterrenhotel in de Engelse badplaats met uitzicht op zee. The Grand Hotel Eastbourne staat ook bekend als The White Palace door haar geweldige ligging en prachtige exterieur.

Afbeelding 1 van 1
  • Grand Hotel Eastbourne Buitenkant

Spa &
Wellness

The Grand Hotel Eastbourne biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om Spa en Wellness. In de wellness kunnen gasten genieten van een binnen- en buitenzwembad. Daarnaast beschikt het hotel over een jacuzzi en een fitnessruimte. Ook zijn er acht ruimtes voor Spa behandelingen.

Bij de Spa kunnen gasten terecht voor een ontspannende rug en nek massage, maar ook voor een exfoliërende scrub behandeling. De Spa is open voor zowel gasten als niet-gasten.

Spa &<br />
<strong>Wellness</strong>

Afgenomen
Producten

Velvet Evo W4 Pro Podo

The Grand Hotel Eastbourne heeft gekozen voor de Velvet Evo W4 Pro Podo’s. Het hotel heeft deze wellnessbanken in de kleur carbon met zwart onderstel. Dit is één van onze uit voorraad leverbare kleurencombinaties.

De Velvet Evo W4 Pro Podo is een zeer stabiele wellnessbank. Dit heeft het te danken aan de twee aluminium kolommen. Deze wellnessbank is geschikt voor zowel lichaams- als gezichtsbehandelingen. Door de stabiliteit is de bank ook ideaal voor massages.

Nekkussen

Voor extra comfort heeft het hotel gekozen voor bijpassende nekkussens. Gasten kunnen hierdoor nog meer tot rust komen tijdens de behandeling. Ook deze nekkussens zijn gemaakt van Silverguard® kunstleer. Deze zijn volledig te personaliseren door middel van kleur of uw eigen logo.

Afgenomen<br />
<strong>Producten</strong>

Omgeving
The Grand Hotel

The Grand Hotel Eastbourne ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van het strand van Eastbourne. Als het strand geen voorkeur heeft, dan is een lange wandeling over de South Downs Way ook een optie.

Ook met slecht weer heeft Eastbourne genoeg te bieden. Zo heeft de badplaats een Theater en verschillende restaurants. Voor een dagje buiten Eastbourne, is het mogelijk om met de trein binnen twee uur in het centrum van Londen te zijn.

<strong>Omgeving</strong><br />
The Grand Hotel