The Medical Salon
London

The Medical Salon is een medische salon in London. De kliniek is erop gericht om patiënten de controle te geven over hun gezondheid. Dit doen zijn door middel van multi-specialiteitsdiensten aan te bieden aan hun patiënten.

Afbeelding 1 van 3
  • The Medical Salon Behandelkamer Velvet Evo W4
  • The Medical Salon Wachtkamer
  • The Medical Salon London

Ontstaan The Medical Salon

The Medical Salon is opgericht door drie doctoren: Vivek Nama, Angela Rai en Mahantesch Karoshi. Alle drie de doctoren zijn opgeleid en gespecialiseerd op gebied van gynaecologie. Hierdoor staat de gezondheid onder vrouwen hoog bij de praktijk. De doctoren hebben de moeilijkheden van hun patiënten meegemaakt. Het gezamenlijke doel is om de drempel tot privézorg te verlagen. Dit doen zij door in de kliniek patiëntgerichte en kostenefficiënte behandelingen aan te bieden.

<strong>Ontstaan </strong>
The Medical Salon<br />

Afgenomen
Producten

Figo S4 Incl. verwarming

The Medical Salon heft gekozen voor de Figo S4 en de Velvet Evo W4. De Figo S4 beschikt over vier motoren waardoor het een elektrische kantelfunctie heeft. De stoel is geschikt voor lichaams- en schoonheidsbehandelingen. Het team heeft voor het zwarte model gekozen. Deze kleur past goed in de luxueuze uitstraling van de kliniek.

Velvet Evo W4 Incl. verwarming

Naast de Figo S4 heeft The Medical Salon voor de Velvet Evo W4 gekozen. Deze Velvet Evo loopt taps toe wat het eenvoudig maakt om dicht bij het gezicht te werken. De Velvet Evo is geschikt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. The Medical Salon heeft dit model in de kleur taupe gekozen.

Afgenomen <br />
<strong>Producten</strong>

Aangeboden
Behandelingen

The Medical Salon biedt een breed scala aan behandelingen aan. Dit zijn bijvoorbeeld behandelingen in de gezondheid van vrouwen, IV voeding en esthetiek. Behandelingen lopen dus erg uiteen. De IV voeding is vooral bedoeld om de gezondheid een boost te geven door middel van gezonde voedingsstoffen. Voorbeelden van een esthetische behandeling zijn chemische peelings en collageen stimulatoren.

Naast de behandelingen die het bedrijf al aanbiedt, is The Medical Salon bezig met de uitbreiding van het behandelingsaanbod. Denk hierbij aan diensten verleend door bijvoorbeeld een privé huisarts. Daarnaast is het bezig met dermatologische en sportkunde behandelingen op te zetten.

Aangeboden<br />
<strong>Behandelingen</strong>