Toskani Benelux
Blaricum

Toskani Benelux is een toonaangevend bedrijf op het gebied van esthetiek en dermatologie. Het bedrijf staat bekend om haar vooruitstrevende formuleringstechnieken en hoge kwaliteit.

Afbeelding 1 van 1
  • Toskani Benelux Trainingsruimte

Toskani
Educatiecentrum

In het Toskani Educatiecentrum worden partners van Toskani opgeleid tot experts met bijbehorende producten. Iedere maand worden er trainingen gegeven op de gloedenieuwe wellnessbanken Velvet Evo W4 Pro Podo. Deze trainingen gaan van peelingtechnieken tot behandelprotocollen, waardoor Toskani’s partners alles te weten komen over de producten van Toskani en hoe zij hiermee moeten werken.

Toskani<br />
<strong>Educatiecentrum</strong>

Bellezi producten bij
Toskani Benelux

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

Toskani Benelux heeft gekozen voor de Velvet Evo W4 Pro Podo. Deze wellnessbank is ideaal voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Dankzij de wegklapbare armdelen kan er dicht bij het gezicht worden gewerkt, wat goed van pas komt bij de trainingen die Toskani Benelux aan haar partners biedt.

Sympatico Comfort

Ook aan het comfort van behandelaars, die de trainingen bij Toskani Benelux verzorgen en volgen, is gedacht. De Sympatico Comfort is zeer geschikt voor korte en lange behandelingen. De zadelzit en verstelbare rugleuning zorgen voor de optimale zithouding van de behandelaar.

Delta L2

Om alle producten binnen handbereik te hebben, maakt Toskani Benelux gebruik van de Delta L2 Trolley. Deze trolley, met twee lades en gedempte zwenkwielen, biedt extra opbergruimte en mobiliteit.

Bellezi producten bij<br />
<strong>Toskani Benelux</strong>

Meer over
Toskani Benelux

Toskani is begonnen als een apotheek in Spanje, maar kreeg steeds meer vraag naar cosmetica. Het bedrijf is een van de eerste producenten van cosmetische producten in Spanje. Door de groei van het bedrijf zijn ze wereldwijd gaan uitbreiden. Vanuit deze uitbreiding is Laservision de distributeur van Toskani Nederland geworden.

Toskani heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van producten met actieve ingrediënten. Deze formuleringen, met onder andere hyaluronzuur, retinol en glycolzuur, zijn ontworpen om tot diep in de huid door te dringen. Hiermee bieden ze een breed scala aan cosmetische en dermatologische producten.

Meer over<br />
<strong>Toskani Benelux</strong>

Laservision x
Toskani Benelux

Laservision heeft haar expertise op het gebied medische en esthetische disciplines. Als distributeur van lasers en andere geavanceerde medische technologieën biedt het bedrijf nu echter meer dan alleen lasers. Laservision distribueert ook diverse hulpmiddelen voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten, zoals Toskani.

<strong>Laservision x</strong><br />
Toskani Benelux