Behandelstoelen
Met verwarming

  • Met verwarming
  • Uit voorraad binnen 2 weken leverbaar
  • 24-uursservice
  • 5 jaar garantie
Behandelstoelen<br />
<strong>Met verwarming</strong>

Een hoogwaardige behandelstoel met verwarming kan het verschil maken tijdens uw behandelingen. Met een luxe behandelstoel in uw salon kunt u uw klanten net dat beetje extra comfort bieden. Bent u op zoek naar een elektrische behandelstoel met verwarming voor uw behandelruimte? Ontdek waarom Bellezi de perfecte keuze is voor uw behandelstoel.

Bellezi behandelstoel

Onze behandelstoelen met verwarming zijn zorgvuldig ontworpen en geproduceerd met een focus op topkwaliteit. Een minimalistisch design, kwaliteit en een excellente service: dat zijn de belangrijkste speerpunten van Bellezi. Door een hecht samengesteld team van ontwerpers, vakspecialisten en commerciële mensen heeft Bellezi een positie veroverd in het hoogste segment van behandelstoelen op internationaal niveau. Dit geeft ons de mogelijkheid flexibel te zijn en onze producten in vier kleuren uit voorraad te leveren.

Ontdek onze behandelstoelen met verwarming

Elke elektrische behandelstoel met verwarming van Bellezi is standaard voorzien van het Intelligent Heating System. Dit systeem biedt uw klant maximaal comfort tijdens elke behandeling. Binnen ons assortiment behandelstoelen is elk model ontworpen en geproduceerd volgens Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. Doordat onze behandelstoelen worden getest op acht verschillende punten zijn ze belastbaar tot zeker 250 kg en halen de motoren, onder de zwaarste omstandigheden, minimaal 10.000 cycli.

Stijlvolle behandelstoelen met verwarming: de Figo S4 en Silk Evo S4

De Figo S4 en de Silk Evo S4, beide behandelstoelen met verwarming die stijlvol, compact en doordacht zijn. De behandelstoelen bieden een gebruiksvriendelijke bediening met memorystanden. Ontdek of deze behandelstoelen geschikt zijn voor uw behandelingen. Net als alle andere Bellezi behandelstoelen zijn deze elektrisch verstelbaar en voorzien van LINAK® motoren.

Welke behandelstoel met verwarming past bij u?

Wilt u uw klanten ook het genot laten ervaren van een behandelstoel met verwarming? Ons team van professionals staat klaar om u te adviseren en uw specifieke behoeften te bespreken. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Custom wish?

Bij Bellezi bieden we u de mogelijkheid om de behandelstoel met verwarming aan te passen naar uw persoonlijke wensen. Hoewel we alleen het beste voor onze klanten selecteren, begrijpen we dat er vraag kan zijn naar extra mogelijkheden. Daarom biedt Bellezi het Custom Wish Label aan. Met dit label kunt u de matrassamenstelling, afmetingen en keuze uit wel 500 kleuropties aanpassen om de Bellezi stoelen geheel naar uw wens te personaliseren. In onze brochure vindt u alle maatwerkopties.

Veel gestelde vragen

Hoe lang gaat een behandelstoel mee?

De levensduur van behandelstoelen varieert afhankelijk van de leverancier en de geboden kwaliteit. Bellezi biedt bijvoorbeeld 5 jaar fabrieksgarantie op de behandelstoelen, maar ze kunnen natuurlijk langer meegaan. We raden echter aan om regelmatig een servicebeurt in te plannen voor uw behandelstoel, zodat u er zo lang mogelijk plezier van heeft.

Waarop letten bij het kopen van een behandelstoel?

Voor maximaal comfort is een hoogwaardige behandelstoel essentieel. Bij Bellezi maken wij gebruik van het 8-point-QC-systeem. Hierbij worden alle behandelstoelen op acht punten gecontroleerd: elektra, frame, schuim van de kussens, bekleding, stiksels, logo’s en label, functionaliteit én de verpakking van de stoelen. Na goedkeuring van deze acht punten ontvangt ieder product het Bellezi QC-label met een unieke productiecode. Op alle producten geven wij standaard vijf jaar fabrieksgarantie, inclusief 24 uursservice.

Welke motoren zijn het meest betrouwbaar voor een behandelstoel?

Als u overweegt een elektrische behandelstoel aan te schaffen, is het vanzelfsprekend dat u wilt dat deze te allen tijde optimaal functioneert. Bij Bellezi gebruiken we LINAK® motoren voor onze elektrische behandelstoelen. Deze motoren zijn grondig getest en voldoen aan internationale medische normen. Ze zijn voorzien van een eenvoudig maar uitstekend systeem en bieden optionele veiligheidsvoorzieningen.

Wat zijn de belangrijkste factoren bij het kiezen van een behandelstoel met wielen?

Indien u overweegt een behandelstoel op wielen aan te schaffen, bieden wij deze optie aan. In gevallen waarin de behandelstoel regelmatig moet worden verplaatst, kan het praktisch zijn om wielen toe te voegen. Bij Bellezi gebruiken we hoogwaardige medische wielen. Wees echter bewust dat dit mogelijk een lichte afname in stabiliteit met zich mee kan brengen.

Waarom zou ik een hoes gebruiken voor mijn behandelstoel?

Een hoes voor uw elektrische behandelstoel met verwarming is een waardevolle toevoeging die extra bescherming biedt. Een stoelhoes biedt bescherming tegen scherpe randjes van bijvoorbeeld ritsen of knopen, maar ook tegen pigment dat bijvoorbeeld wordt gebruikt tijdens PMU-behandelingen. Om ervoor te zorgen dat uw behandelstoel zo lang mogelijk meegaat, raden we het zeker aan om een hoes aan te schaffen.