5x Luxe Schoonheidssalon Inrichting ideeën

Blog van 26 juli

Als je een eigen schoonheidssalon runt of in dienst bent geweest bij een salon, dan weet je hoe belangrijk de sfeerbeleving is. Niet alleen is het essentieel dat je klanten zich ontspannen en comfortabel voelen, maar je wilt ook dat je salon professionaliteit en luxe uitstraalt. Vaak wordt onderschat wat voor invloed de meubelstukken hierop hebben, het speelt namelijk een cruciale rol. In dit artikel belichten we vijf prachtige inrichtingsstukken, met bijzondere aandacht voor behandelstoelen en wellnessbanken.

Afbeelding 1 van 1
  • Luxe schoonheidssalon inrichting 5 x

Behandelstoelen: Het Hart van de Luxe Schoonheidssalon Inrichting

Een van de meest onmisbare stukken in een luxe schoonheidssalon inrichting zijn de behandelstoelen. Kies voor stoelen die elegantie en comfort combineren, zoals stoelen met een ingebouwd verwarmingssysteem en elektrische verstelbaarheid. Jouw klanten zullen het verschil merken en keer op keer terugkomen voor die unieke ervaring. Ook biedt elektrische verstelbaarheid jou de mogelijkheid om zowel staand- als zittend de behandeling uit te voeren.

Behandelstoelen: Het Hart van de Luxe Schoonheidssalon Inrichting<br />

Wellnessbanken: Maximaliseer Comfort en Esthetiek

Wellnessbanken zijn de kers op de taart van je luxe schoonheidssalon inrichting. Ideaal voor behandelingen zoals massages en gezichtsbehandelingen, deze banken bieden een hoog niveau van comfort. Vaak is hierbij het ligvlak breder dan bij de behandelstoelen, waardoor vooral de behandelingen gericht op het lichaam een extra dimensie krijgen. Kies voor banken met een kunstlederen of hoogwaardige stoffen bekleding, die eenvoudig te reinigen zijn en toch de luxe uitstralen die je wenst.

Wellnessbanken: Maximaliseer Comfort en Esthetiek<br />

Receptie Balie: Maak een Onvergetelijke Eerste Indruk

Een stijlvolle receptiebalie is de eerste indruk die je klanten krijgen van je salon. Ga voor een balie met een modern, strak design en luxueuze materialen zoals marmer of massief hout. Hierin kun je kiezen voor verschillende degradaties. Vaak is het meer kostbaar om deze op maat te laten maken. Kijk bij een van onze partners voor verschillende aanbieders zoals PAC Interiors (België) of Hoogers Saloninterieurs (Nederland).

Ook een voorbeeld van een Duiste klant die dit prachtig heeft gedaan is Nadine Rück. De rechten van de foto's voor dit blogartikel behoren dan ook tot haar.

Receptie Balie: Maak een Onvergetelijke Eerste Indruk<br />

Luxe schoonheidssalon wachtruimte: Laat Klanten in Ontspannen

Een comfortabele en uitnodigende wachtruimte is een must voor elke luxe schoonheidssalon inrichting. Belangrijk is dat je keuzes maakt en de stijlen door je hele salon met elkaar verbindt. Hierbij behoud je de rust. Je kunt kiezen voor natuurlijke materialen en groene en beige tinten.

Maar je kunt ook verder uitpakken voor je salon inrichting en de keuze maken voor dat extra beetje sfeer. Én dit hoeft niet altijd met kleur te maken hebben. Zorg voor bijvoorbeeld voor bijzondere accessoires en elegante bijzettafels om een passend gevoel te creëren. Je kunt hierbij ook kiezen voor trolley uit het assortiment van Bellezi.

Luxe schoonheidssalon wachtruimte: Laat Klanten in Ontspannen

Accentverlichting: Creëer een Luxueuze Sfeer

Ten slotte, onderschat de kracht van accentverlichting niet. Kies voor warme, subtiele verlichting om een serene en rustgevende omgeving te creëren. Denk aan stijlvolle hanglampen, vloerlampen of wandlampen die zowel functioneel als decoratief zijn. Weet je niet waar je moet beginnen? Huur een expert in die weet hoe jouw vraag kan combineren met trends en zorgt voor de perfecte luxe beauty salon inrichting.

Accentverlichting: Creëer een Luxueuze Sfeer

Meer over Bellezi weten?