Dé behandelstoel wimpers
Voor je wimperstudio?

Blog van 04 november

Als wimperstyliste streef je naar de beste ervaring voor je klanten, zodat ze terugkomen naar jouw salon. Om deze ervaring te bieden heb je een behandelstoel nodig die geschikt is voor het zetten van wimperextensions. Dit betekent dat het een vereiste is dat je gemakkelijk bij het gezicht en de ogen kunt werken. Bellezi biedt diverse behandelstoelen voor wimpers. Ben je benieuwd naar dé behandelstoel voor wimpers die geschikt is voor jouw salon? Lees dan snel verder.

© Salon Pragt

Afbeelding 1 van 3
  • Behandelstoel wimpers
  • Behandelstoel wimperstudio
  • Behandelstoel wimperextensions

Waarop letten bij aanschaf
Behandelstoel voor wimpers

Bij de aanschaf van een behandelstoel voor wimpers zijn er diverse belangrijke punten om op te letten. Als styliste weet je dat elk detail telt voor een perfecte wimperbehandeling. Het is essentieel om verder te kijken dan alleen het esthetische aspect. Wimperbehandelstoelen met een brede hoofdsteun en ruimte voor tools zijn ideaal. Bellezi besteedt aandacht aan zowel uitstraling als functionaliteit. Nederlandse designers werken met ervaringsdeskundigen samen, waardoor alle stoelen voor wimpers voldoen aan de hoogste Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen en handmatig worden gecontroleerd. Bellezi biedt vijf jaar fabrieksgarantie en een 24 uursservice.

Waarop letten bij aanschaf <br />
<strong>Behandelstoel voor wimpers</strong>

Ons advies: Dé behandelstoel
Voor jouw wimperstudio

Silk Evo S4 Incl. verwarming

De Silk Evo S4 is de wimperbehandelstoel met de laagste instap. Perfect voor kleinere en oudere klanten. Deze stoel is ook zeer compact en daarom ideaal voor kleine ruimtes. Offerte aanvragen?

Figo S4 Incl. verwarming

De Figo S4 is het instapmodel in onze collectie. Het is al jaren een rots in de branding. Dankzij de vier motoren kan de behandelstoel in elke gewenste positie worden gezet. Geschikt voor gezichtsbehandelingen; kan ook gecombineerd worden met pedicurebehandelingen. Een echte aanrader voor wimperbehandelingen. Offerte aanvragen?

Fasano W3 Incl. verwarming

De Fasano W3 wordt vaak gekozen vanwege het stijlvolle design, waarbij vooral de bodem populair is. Daarnaast wordt dit model gekozen voor kleinere ruimtes vanwege zijn smalle matras. Offerte aanvragen?

Velvet Evo W4 Incl. verwarming

De Velvet Evo W4 is ook een smalle wellnessbank (72 cm breed), maar heeft in tegenstelling tot de Fasano vier motoren. Hierdoor kan de behandelstoel wimpers in de zogenaamde zero-gravity positie worden gebracht, wat de druk op de onderrug verlicht. Zeer comfortabel voor langere behandelingen zoals wimperextensions. Offerte aanvragen?

Velvet Evo W4 Pro Incl. verwarming

De Velvet Evo W4 Pro beschikt net als de gewone W4 over vier motoren van het Deense topmerk LINAK® en de Zero-Gravity-positie. Echter heeft deze wellnessbank voor wimpers verstelbare armsteunen. Offerte aanvragen?

<strong>Ons advies: Dé behandelstoel </strong><br />
Voor jouw wimperstudio <br />

Comfort voor jouw
Wimperbehandelstoel

Comfort is enorm belangrijk voor het hebben van tevreden klanten. Wanneer klanten last krijgen van pijntjes of voor een langere tijd oncomfortabel liggen, kan dit als erg vervelend worden ervaren. Als wimperspecialiste wil je dit natuurlijk voorkomen. Daarom is het belangrijk dat je over een ergonomische stoel voor wimperbehandelingen beschikt om langdurige sessies comfortabel te maken. Bij Bellezi zijn alle behandelstoelen en wellnessbedden voorzien van Cloud 9 Super Soft Matrassen™. Dit houdt in dat de matrassen zich aanpassen naar het lichaamsgewicht en warmte van de klant. Hierdoor krijgen klanten een zwevend en zacht gevoel waardoor ze zich veel beter kunnen ontspannen tijdens de behandeling.

<strong>Comfort voor jouw</strong><br />
Wimperbehandelstoel <br />

Verstelbaarheid en gemak
Wimperextensions behandelstoel

Je wilt je klant tijdens een wimperextensions behandeling in de ideale positie zetten, zodat het zowel voor de klant als voor jezelf comfortabel is. De behandelstoelen voor wimpers van Bellezi zijn uitgerust met LINAK®-motoren, waardoor ze in elke gewenste positie kunnen worden ingesteld. Met de speciale memoryfunctie kun je drie voorkeursposities instellen. De stoelen van Bellezi zijn tot het uiterste getest hierdoor kunnen de behandelstoelen 250kg dragen, en alle motoren zijn tot 10.000 cycli getest. Dit houdt in dat ze tot minimaal 10.000 keer probleemloos kunnen worden gebruikt. Voor extra comfort zijn alle behandelstoelen voorzien van het Intelligent Heating System.

<strong>Verstelbaarheid en gemak </strong><br />
Wimperextensions behandelstoel<br />

Schoon, verzorgd en hygiënisch

Hygiëne is essentieel voor een wimperstyliste om de gezondheid en veiligheid van klanten te waarborgen. Een schone werkomgeving voorkomt infecties en allergische reacties, vooral rond de gevoelige oog zone. De behandelstoelen van Bellezi zijn perfect afgestemd op deze behoeften. Dankzij het medisch gecertificeerde Silverguard kunstleer zijn de stoelen voor wimperbehandelingen eenvoudig schoon te maken. Silverguard is 100% antibacterieel en antischimmel, en biedt extra voordelen zoals antistatische, bloed- en oliebestendigheid, en UV-bestendigheid. Dit maakt het materiaal ideaal voor dagelijks gebruik in een wimperstudio. Met Bellezi behandelstoelen investeer je in zowel comfort als hygiëne, waardoor je een veilige en professionele omgeving voor je klanten creëert.

<strong>Schoon, verzorgd en hygiënisch </strong><br />

Extra bescherming
Met stoelhoezen

Om de behandelstoel voor wimpers perfect in het interieur van uw behandelruimte te laten passen, biedt Bellezi stoelhoezen aan. Deze hoezen zijn gemaakt van 75% katoen en 25% polyamide, en sinds 2024 zijn ze voorzien van een extra zware kwaliteitsstof van 280 mg. De stoelhoezen zijn in vier verschillende kleuren uit voorraad leverbaar, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn met elke variatie aan handdoeken. Naast bescherming bieden de hoezen ook de mogelijkheid om uw behandelstoel snel en gemakkelijk een nieuwe look te geven.

<strong>Extra bescherming </strong><br />
Met stoelhoezen<br />

Ontdek onze
Behandelstoelen wimpers

Sehen und kaufen

Wil je onze accessoires of behandelstoelen voor wimpers graag zien en testen? Maak dan een afspraak in de showroom van Bellezi. Bij Bellezi staan experts voor jou klaar om alle vragen over de behandelstoelen voor wimperextensions te beantwoorden.

<strong>Ontdek onze </strong><br />
Behandelstoelen wimpers<br />